Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

De Conincks Vej 5, 2840 Holte

Bådplads i haven, den rene herlighed

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:39.500.000 DKK
 • Ejerudgift:18.272 DKK
 • Boligareal:278 m2
 • Grundareal:2.039 m2
 • Kælder:149 m2
 • Værelser:5
 • Garage:57 m2
 • Byggeår:2012
 • Energimærke:
  A2010

Bådplads i haven, den rene herlighed

De Connicks Vej i Dronninggårdskvarteret er en af de mest privilegerede beliggenheder i Holte. Det er der for så vidt ikke noget nyt i, for det så dronning Sophie Amalie i 1600-tallet og skibsrederen og storkøbmanden Frédéric de Coninck også, da han i 1783 byggede Næsseslottet ud til Furesøen for enden af Dronninggårds Allé. Her er så smukt og pittoresk, at guldalderens malere gik og cyklede herud med pensler, farver og staffeli på ryggen for at forevige naturen. Kvarteret er stadig eftertragtet, her er mange ældre og smukke palæer, men der er også nyere ejendomme, som eksempelvis huset på De Connicks Vej 5. Det er bygget i 2012 og ligger ud til Furesøkanalen, som forbinder Vejlesø med Furesø. Den rene herlighed. Her er bådplads i haven, for der må sejles på begge søer. Med underetagen er huset på 422 etagemeter m2, alt er pivlækkert og vedligeholdt, alt er lige til at flytte ind i. Familien med børn får det godt her, for med en fantastisk have som legeplads, med fisk i søerne og en af Danmarks bedste skoler lige om hjørnet er huset bygget til børnefamilien. Sydvendt terrasse med søudsigt og sol hele dagen, varmepumpe og varme i alle gulve, motionsrum, plads til au pair. Det bliver ikke meget bedre.
De Connicks Vej er et stille og roligt kvarter. Nogle af de dyreste ejendomme i Danmark står på store matrikler i Dronninggårdskvarteret. De Connicks Vej 5 er en 2.039 m2 stor grund. Holte Midtpunkt med alle indkøb ligger på den anden side af Vejlesø. Naturelskerne får Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen lige om hjørnet. Holte er den nordligste bydel af København med små 6.500 indbyggere. Holte Havn ligger i den ene ende af Vejlesø. Herfra kan man gå til Holte Midtpunkt og Rådhuset, som Arne Jacobsen tegnede i 1942. Der er 20 kilometer til København, 15 minutter i bil, 20 minutter med tog.

Bestil salgsmateriale

De Conincks Vej 5, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg