Indsigt

Indsigt

Ind imellem kan man undre sig over, at der i et lille land som vores findes så mange smukke og mageløse boliger. Med over 7.000 kilometer kystlinje i Danmark ligger en del af dem selvfølgelig med udsigt over vandet. men smukke og mageløse boliger er ikke kun et spørgsmål om strand og vand, for arkitektur, håndværk, detaljer og kvalitet fortæller intet om beliggenhed, men om sjæl og den daglige glæde, det er at bo mageløst.

Vi har hos IVAN ELTOFT NIELSEN løftet attraktive boliger og liebhaveri op på et nyt niveau, og vi er ikke et led i en ejendomsmæglerkæde med selvstændige agendaer. Vi har én ejer med én agenda i vores forretninger i København, Nordsjælland, Nordkysten, Odsherred, Holbæk og Roskilde. Den agenda er meget ensidig: at finde den rigtige køber til din bolig.

IVAN ELTOFT NIELSEN er køb, salg, udlejning, diskretion og netværk, mageløse boliger skal omfavnes. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
IVAN ELTOFT NIELSEN

Tillige i forbindelse med nye regler for Lov om Omsætning af Fast Ejendom(LOFE), som trådte i kraft pr. 01.01.2015 skal følgende oplyses:

Ejendomsmæglerfirmaet er forsikret for ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø – www.hdi.global/en-dk.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening – www.de.dk.

Samarbejds- & provisionsaftaler samt rabatordninger:
Willis
Dansk Boligforsikring
Berlingske Tidende
Børsen
Sjællandske Medier

Virksomhedsoplysninger
Ejendomsmæglerfirma Ivan Eltoft Nielsen ApS
Strandvejen 193
2900 Hellerup
Telefon: 88 44 10 20
CVR: 43875612

Klagemuligheder
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk