Venslev Strand 50, 4050 Skibby

Byg 460 m2 sommerhus. Det første siden istiden

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:4.648 m2

Byg 460 m2 sommerhus. Det første siden istiden

Halvøen Hornsherred er med i det istidskuperede landskab i Fjordlandet, som de naturskønne områder omkring Fjordvandet i Roskilde Fjord, Isefjord, Holbæk Fjord og Lammefjorden bliver kaldt. Det lyder, som det er meget langt ude på landet. Det er det ikke. Over broen er der kun en halv time til København og 20 minutter til Ballerup. Den samme tid som de fleste fra Nordsjælland bruger på at køre til København.

Lige ned til Isefjord, og som det sidste hus på Venslev Strand, ligger en tom grund på 4.648 m2. Der har aldrig været et hus på grunden, og med en bebyggelsesprocent på 10 kan den nye grundejer bygge et sommerhus på over 460 m2 i ét plan. Et pænt, stort hus på en beliggenhed, som ikke bliver meget bedre i Hornsherred. Her er plads nok til også at bygge en tennisbane. Grunden skråner let ned mod fjorden, og det er ikke svært at tænke sig, hvad det betyder for udsigten over vandet.

Hornsherred, pudsigt navn. Kommer formentlig fra vikingen Kong Horn, der herskede over herredet og siden sin død kan ses som et ridende genfærd. Sandheden er, at her er mange gravhøje i Hornsherred. Et certifikat på, at istiden efterlod et landskab, som mennesker altid har syntes, var et attraktivt sted at bo.

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg

Kastorvej 15, Vejby

Byggegrunde

Kastorvej 15, Vejby

Pris

1.795.000 DKK

Grundareal

1.384 m2