Kastorvej 15, 3210 Vejby

Afklædt, nøgen og parat til en ny affære...

Specifikationer

Byggegrunde
  • Pris:1.795.000 DKK
  • Ejerudgift: 950 DKK
  • Grundareal:1.384 m2

Afklædt, nøgen og parat til en ny affære...

Tomme sommerhusgrunde, ja, dem er der ikke så mange af på Nordkysten, og slet ikke i Vejby Strand. Meeen, hold nu fast, det er der på den lille, blinde vej Kastorvej, som med bare 700 meter til en af de bedste sand- og badestrande på Sjælland er afklædt, nøgen og parat til en ny affære for en familie, der med lys og lygte leder efter en tom grund.

Den står helt jomfruelig parat til hvad som helst. Den er på 1.384 m2, og med en byggeprocent på 15 kan der bygges et sommerhus på 207 m2. Altså et sommerhus med plads til den store familie med venner på besøg. Det er et stille og roligt kvarter med flere fastliggere. Kastorvej er ikke en sommerhusvej med nye sommerhuse, slet ikke. Her er stisystemer til stort set alt. Grunden er en hjørnegrund med masser af sol hele dagen, masser af lys og udsigt til solnedgangene på de åbne marker. Samtidigt er grunden meget privat, med en gammel have, tilplantet med hybenroser, havtorn og rododendron, afgrænset af en smuk, stedsegrøn hæk og skulpturelle fyrretræer. Den er byggemodnet med både strøm og kloak, så den nye affære er lige til at gå til. Nuværende ejere har et projekt, som man kan overtage eller lade sig inspirere af. Selv tak.

Fra Kastorvej ligger Tisvilde til den ene side og Rågeleje til den anden. 3 kilometer hver vej. Vejby Strand er et fint, gammelt sommerhusområde, og er med sine 49 meter over havet det højeste punkt på den Nordsjællandske kyst. Med sine høje skrænter på strækningen fra Tisvilde til Rågeleje er naturen så udansk, vi kunne lige så godt være i det sydlige England. Derfor stednavnet det engelske Heatherhill. En udsigt højt oppe er altid interessant. Vandet fylder mere og bliver større i udsigten, det er den maritime naturs præmis. Udsigten over Kattegat er stor, som armene kan brede sig. Storslået, intet mindre.


Bestil salgsmateriale

Kastorvej 15, 3210 Vejby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Indehaver
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler
Ejendomsmægler MDE
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg

Uglelunden 16, Fårevejle

Byggegrunde

Uglelunden 16, Fårevejle

Pris

1.295.000 DKK

Grundareal

1.211 m2

Solkrogen 6A, Gilleleje

Byggegrunde

Solkrogen 6A, Gilleleje

Pris

5.250.000 DKK

Grundareal

742 m2