Strandgårdsvej 10, Veddinge Bakker, 4550 Asnæs

5,6 hektar fredet grund i Veddinge Bakker? Utroligt...

Specifikationer

Byggegrunde
  • Pris:2.895.000 DKK
  • Ejerudgift: 3.535 DKK
  • Grundareal:55.963 m2

5,6 hektar fredet grund i Veddinge Bakker? Utroligt...

Det er ikke helt tilfældigt, at Veddinge Bakker er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred. Det er den lille version af Mols Bjerge. Veddinge Bakker og moræne er det samme. Moraine er en sydfransk dialekt og betyder rullesten, løse sten. Isbræerne afsatte morænerne, det bakkede landskab, som er en blanding af ler, sand, grus og sten. Moræneområder er frugtbare, ogt bedste grundlag for intensivt agerbrug. Derfor er her gårdbutikker og boder med grøntsager, hvor de bedste restauranter i København køber ind.

Som en del af det hele står en fredet matrikel på 55.963 m2, altså små 5,6 hektar med biodiversitet og en privat sø midt i det hele med fisk og flodkrebs som dem, man finder i svenske skovsøer. Matriklen har mange naturtyper som sø, bæk, skovbevoksning, overdrev og små markstykker. Der er tilladelse fra kommunen og fredningsnævnet til byggeri, som er i gang. Der er støbt punktfundament til et hus på 87 m2. Sælger har haft en vision om at bygge bæredygtigt i forlængelse af den eksisterende lade, men det er naturligvis op til det nye ejer. Der er selvfølgelig begrænsninger ved fredninger, men også fordele, fordi fredning er en garanti for, at der ikke kommer forandringer i en natur med masser af firbenede dyr med revir og fugle i luften. Ja, jagt er lige uden for døren. Fra det eksisterende fundament er der et fantastisk blik ned over søen. Det vil ikke være muligt at få tilladelse til at bygge andre steder end i forbindelse med det eksisterende gårdrum.

Der er 8-900 meter ned til nogle af de skønneste badestrande på Sjælland i Sejerø Bugt. Vandet kan ses oppe fra bakkerne i skellet mod øst. Her er der det smukkeste kig ud over terrænet op mod Veddinge bakker. 100 meter bag ved grunden mod syd er Brendeshøj, som med 92 meter over havoverfladen giver et flot blik over bugten mod nord og det flade inddæmmede land Lammefjorden mod syd på den anden side af bakkerne.


Bestil salgsmateriale

Strandgårdsvej 10, Veddinge Bakker, 4550 Asnæs

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Indehaver
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Salg
laura@eltoftnielsen.dk 40 20 76 51

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg

Solkrogen 6A, Gilleleje

Byggegrunde

Solkrogen 6A, Gilleleje

Pris

2.550.000 DKK

Grundareal

742 m2

Uglelunden 16, Fårevejle

Byggegrunde

Uglelunden 16, Fårevejle

Pris

1.295.000 DKK

Grundareal

1.211 m2

Vandværksvej 6, Liseleje

Byggegrunde

Vandværksvej 6, Liseleje

Pris

3.995.000 DKK

Grundareal

1.970 m2