Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vænget 41, 3630 Jægerspris

Naturen, den på land og den med vand...

Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Pris:12.800.000 DKK
  • Ejerudgift:4.519 DKK
  • Boligareal:347 m2
  • Grundareal:35.934 m2
  • Værelser:4
  • Garage:36 m2
  • Bygget/ombygget:1777/2004
  • Energimærke:
    B

Naturen, den på land og den med vand...

Istiden har skabt det kuperede og smukke landskab i Hornsherred. Halvøen er med i kulturfællesskabet Fjordlandet, en etikette for de naturskønne områder omkring Roskilde Fjord, Isefjord, Holbæk Fjord og Lammefjorden. Selvfølgelig har Hornsherred noget med horn at gøre, det fortæller sagn og overleveringer i hvert fald. Som et horn, der stikker op mellem fjordene. Eller fra vikingen kong Horn, der herskede over herredet og siden sin død kan ses som et ridende genfærd. Nå, men sandt er det, at her er mange gravhøje, et vidnesbyrd om, at Hornsherred altid har været et attraktivt sted at bo.

Vænget 41 i Jægerspris i Hornsherred er det sidste hus på vejen. En lystgård med 72 m2 hestestal og værksted, som ligger solitært og natursmukt lige ned til Roskilde Fjord med øen Øskneholm og fastlandet på den anden side af fjorden i udsigten. Det er bygget helt tilbage i 1777, men her hører fortiden også op. Alt er ombygget og renoveret forfra i 2004. Lige her fylder naturen meget, den på land og den med vand, og det er natur, man skal ville for at bo her. Med 347 m2 er det en stor bolig, lækker er den, her er plads til den helt store familie med heste og aktiviteter. Fuld isoleret garage. Jordvarme, solceller, varmepumpe og varme genvex. Grunden går helt ud til vandkanten og den private havn. Den er på 35.934 m2 i landzone med de fordele, der følger med en lav beskatning.

Over den nye Kronprinsesse Mary Bro til sjællandsfastlandet tager turen til København bare små 3 kvarter. Visse vasse. Alle udendørs aktiviteter i Hornsherred er muligt. Cykling er godt i det kuperede landskab. Nordskoven ligger lige om hjørnet. Skoven er god at løbe i, og sejlerne sejler rundt i fjordene.

Bestil salgsmateriale

Vænget 41, 3630 Jægerspris

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Landejendomme til Salg