Klintebakken 29, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Den tager sin tid, forførelsen...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:115 m2
  • Grundareal:1.244 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2019

Den tager sin tid, forførelsen...

De smukke bakker og det kuperede landskab i Veddinge Bakker har været et par år undervejs. Sådan cirka 10.000 år. Den tager sin tid, forførelsen, sådan er det i elskovskunst og for landskaber skabt af istiden. Men altså, den er værd at vente på, forførelsen, bare spørg de 200 sommerhusejere her i Veddinge Bakker, hvor mange af de små veje ikke helt tilfældigt ender på -bakken. Lyset i bakkerne er så usædvanlig, at det gennem tiden har fået mange kunstnere til at tage til Odsherred for at male sig til himlens særlige glød. Ja, og så har udsigten selvfølgelig været et kapitel helt for sig.

35 meter over vandet med mageløs havudsigt ligger helt sikkert næsten et spritnyt hus fra 2020 bygget af en entreprenør til entreprenøren selv. Altså ingen hoppen over det berømte gærde, bare lækre materialer er valgt hele vejen igennem. Kom sommer, kom an vinter, 115 m2 sommerhushygge er her. Med 4 soveværelser plads nok til familien med børn og venner på besøg hele året. Og så ligger det helt rigtigt på grunden tiltet en smule mod syd, så der er solskin på kinder og bar mave hele dagen. Senere er der den mest fantastiske solnedgang i Kattegat. Stranden ligger for enden af vejen, det gør skoven også og Lillero med teltsuiter, bål, samvær og god mad fra lillebroderen til Formel-B også. Ja, Lille-B hedder den.

Veddinge Bakker er ikke bare natur, klipklapper og sandstrande. Det er også vores egen kulturhistorie med gårdbutikker, lokale vine, boder, stenalderdysser, bronzealderens gravhøje, slotte og borge. Og så tager tidens rockstjerner, køkkencheferne for de bedste restauranter i København, til Odsherred for at fylde køleskabet op. Istidslandskabet i Odsherred er et enestående sommerhusområde i Danmark. Derfor har UNESCO anerkendt Veddinge Bakker som et bevaringsværdigt område. Bare en time fra København.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Stenbakken 3, Veddinge Bk, Asnæs

Fritidshus

Stenbakken 3, Veddinge Bk, Asnæs

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.599 m2

Værelser

4

Ringbakken 19, Veddinge Bk, Asnæs

Fritidshus

Ringbakken 19, Veddinge Bk, Asnæs

Pris

5.195.000 DKK

Boligareal

102 m2

Grundareal

2.115 m2

Værelser

5

Høgevej 2, Indelukket, Asnæs

Fritidshus

Høgevej 2, Indelukket, Asnæs

Pris

1.495.000 DKK

Boligareal

84 m2

Grundareal

1.557 m2

Værelser

5