Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Stenbakken 3, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Og så stjæler Solen åndedrættet igen…

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:4.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.659 DKK
  • Boligareal:100 m2
  • Grundareal:1.599 m2
  • Værelser:3
  • Carport:25 m2
  • Byggeår:2006

Og så stjæler Solen åndedrættet igen…

Deroppe i Veddinge Bakker, ja, der slutter mange af de små veje på stednavnet ’bakken’: Nøddebakken, Morænebakken, Rugbakken, Skelbakken, Ringbakken, bare for at nævne et par få. Men også Stenbakken, og det er til at forstå. For der er mange bakker i Veddinge Bakker, som er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet det storbakkede landskab. Og det er interessant, for når det kommer til Veddinge Bakker, til lys og til udsigt, betyder det noget at være højt oppe. Devisen er, at jo højere oppe, jo mere fylder vandet i udsigten, jo mere intens bliver lyset, og desto dybere bliver horisonten. Den logik gør Veddinge Bakker til et af de mest populære sommerhusområder på Sjælland. At her så kun et begrænset antal sommerhuse, omkring 200, gør det endnu mere attraktivt.

Huset på Stenbakken har udsigt over Sejerøbugten med færgen til Jylland. Det er bygget i 2006 som et klassisk, sort træsommerhus og ligger på en af de højest beliggende og mest fantastiske grunde i Veddinge Bakker. Her er en udsigt, der stjæler åndedrættet og sætter tiden på pause. Når man så endelig trækker vejret igen, kan man se frem til en solnedgang, der stjæler åndedrættet igen. Huset er på 84 m2 og står på en 1.559 m2 bakkegrund med et anneks til gæster og venner på besøg. Med terrasser stik syd og vest er her sol hele dagen. Huset er isoleret, velkommen sommer og vinter.

Og så er der bare 500 meter til stranden, 5 minutter ned, 15 minutter op. Vandet i Sejerøbugten er det reneste badevand, klukkende bølger og børnelatter i alle sommermåneder. Det er her, Solen går ned som den eneste sol i vores verden. Ikke helt tilfældigt kaldes Odsherredor den ’’. I Sejerøbugtenligger nogle af Danmarks bedstesand- og badestrande, og de har badegæster hele året. Bare en time fra København.


Bestil salgsmateriale

Stenbakken 3, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg