Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Stenbakken 3, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Og så stjæler Solen åndedrættet igen…

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:100 m2
  • Grundareal:1.599 m2
  • Værelser:3
  • Carport:25 m2
  • Byggeår:2006

Og så stjæler Solen åndedrættet igen…

Deroppe i Veddinge Bakker, ja, der slutter mange af de små veje på stednavnet ’bakken’: Nøddebakken, Morænebakken, Rugbakken, Skelbakken, Ringbakken, bare for at nævne et par få. Men også Stenbakken, og det er til at forstå. For der er mange bakker i Veddinge Bakker, som er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet det storbakkede landskab. Og det er interessant, for når det kommer til Veddinge Bakker, til lys og til udsigt, betyder det noget at være højt oppe. Devisen er, at jo højere oppe, jo mere fylder vandet i udsigten, jo mere intens bliver lyset, og desto dybere bliver horisonten. Den logik gør Veddinge Bakker til et af de mest populære sommerhusområder på Sjælland. At her så kun et begrænset antal sommerhuse, omkring 200, gør det endnu mere attraktivt.

Huset på Stenbakken har udsigt over Sejerøbugten med færgen til Jylland. Det er bygget i 2006 som et klassisk, sort træsommerhus og ligger på en af de højest beliggende og mest fantastiske grunde i Veddinge Bakker. Her er en udsigt, der stjæler åndedrættet og sætter tiden på pause. Når man så endelig trækker vejret igen, kan man se frem til en solnedgang, der stjæler åndedrættet igen. Huset er på 84 m2 og står på en 1.559 m2 bakkegrund med et anneks til gæster og venner på besøg. Med terrasser stik syd og vest er her sol hele dagen. Huset er isoleret, velkommen sommer og vinter.

Og så er der bare 500 meter til stranden, 5 minutter ned, 15 minutter op. Vandet i Sejerøbugten er det reneste badevand, klukkende bølger og børnelatter i alle sommermåneder. Det er her, Solen går ned som den eneste sol i vores verden. Ikke helt tilfældigt kaldes Odsherredor den ’’. I Sejerøbugtenligger nogle af Danmarks bedstesand- og badestrande, og de har badegæster hele året. Bare en time fra København.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Rævestien 3, Asnæs Lyng, Asnæs

Fritidshus

Rævestien 3, Asnæs Lyng, Asnæs

Pris

2.595.000 DKK

Boligareal

125 m2

Grundareal

993 m2

Værelser

4

Rørsangervej 2, Indelukket, Asnæs

Fritidshus

Rørsangervej 2, Indelukket, Asnæs

Pris

1.995.000 DKK

Boligareal

132 m2

Grundareal

1.301 m2

Værelser

5

Koralvænget 14, Rørvig

Fritidshus

Koralvænget 14, Rørvig

Pris

5.195.000 DKK

Boligareal

188 m2

Grundareal

2.036 m2

Værelser

3