Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Højgårds Alle 39, 2880 Bagsværd

Jamen, nemmere bliver det ikke

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:130 m2
  • Grundareal:962 m2
  • Kælder:130 m2
  • Værelser:3
  • Garage:24 m2
  • Byggeår:1964
  • Energimærke:
    C

Jamen, nemmere bliver det ikke

Sakura, hedder det blomstrende kirsebærtræ på japansk. Den symboliserer livet, fordi den korte blomstring minder japanerne om, at livet er så kort. Ting, der ændrer sig, anses for meget smukke i den japanske buddhisme. Og smukke er de, blomsterne på de japanske kirsebærtræer. Huset på Højgårds Allé er i kvarteret kendt for sine blomstrende kirsebærtræer. Som en stor, lyserød mur mod vejen blomstrer de i 3 uger fra gren til knop til blomst til flor til vissen til bortgang.

Men det er ikke det eneste, huset er kendt for. Nuværende ejer er nemlig High-Tech-nørd og specialist i intelligent styring. Hele huset styres digitalt fra mobiltelefon og skærme på væggen. Det gælder lys inde og ude, varme, gardiner, brandalarm og videoovervågning. Jamen, nemmere bliver det ikke. Alt er installeret i forbindelse med den renovering, som huset har været igennem mellem 2017 og 2020. Der bor mange børn i kvarteret, og Højgårds Allé 39 er med sine 260 etagemetre fordelt på stueetage og underetage, en grund på 962 m2 og en stille vej med stisystem et oplagt hus for familien med børn. Der er få cykelminutter til daginstitutioner, skoler, gymnasier, indkøb, S-togstation og Bagsværd Stadion med de fleste sportsfaciliteter. Bagsværd er designet til børnefamilier.

Bonussen for alle i kvarteret er Bagsværd Sø, den næststørste sø i Mølleå-systemet, kun overgået af Furesø. Den ligger få minutter væk. Her er det tilladt at sejle i robåd, både med sejl, kano og kajak. Og så er det tilladt at kaste snøren ud efter en gedde, skalle, aborre, sandart og brasen. Hareskoven inviterer til gåture, løbere og motionister på mountainbikes. Navnet henviser ikke til en skov med harer. Det var oprindelig med dobbelt r, Harreskoven, som betyder rillesten og dysser, som stadig findes i Hareskoven.

Udforsk andre
Villaer til Salg

NYHED
Duevej 33, Solrød Strand

Villa

Duevej 33, Solrød Strand

Pris

8.700.000 DKK

Boligareal

179 m2

Grundareal

788 m2

Værelser

3

Lars Nielsens Vej 12, Hørsholm

Villa

Lars Nielsens Vej 12, Hørsholm

Pris

6.995.000 DKK

Boligareal

138 m2

Grundareal

1.455 m2

Værelser

4

Vasevej 17B, Holte

Villa

Vasevej 17B, Holte

Pris

8.650.000 DKK

Boligareal

158 m2

Grundareal

1.594 m2

Værelser

3