Hindbærhaven 60, 4390 Vipperød

Jeg et hus, eller to mig bygge vil, der skal være have til …

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:1.288 m2

Jeg et hus, eller to mig bygge vil, der skal være have til …

På hindbærhaven 60 venter de perfekte rammer for dit nye boligeventyr. Og du er selv med til at skabe det! Hindbærhaven 60 er 1288 m2 klar byggegrund, der venter på at blive til et dejligt hjem – eller to. Der er nemlig mulighed for at bygge et dobbelthus.

Vipperød har en ideel beliggenhed med direkte togforbindelse til København og 3 minutter til Holbæk station, samtidig med at byen rummer sin egen charme og vidunderlige natur. Mange vælger derfor Vipperød som base for en rolig hverdag, mens de pendler til arbejde i de omkringliggende byer.
Hindbærhaven 60 er en attraktivt beliggende hjørnegrund med skøn udsigt fra grunden ud over bølgende marker. Grunden er byggemodnet med el, kloak og vand, og beliggenheden giver mulighed for at skabe et roligt hjem med et fantastisk lysindfald, højt til himlen og fuglefløjt i haven. Grunden har en byggeprocent på 30, opført i 1 etage med have til. Her er naturen nærmeste nabo, selvom Hindbærhaven er en vej med flere nybyggede huse.

Lille by med mange muligheder, selvom I kan nyde godt af de mange transportmuligheder fra Vipperød Station, er der ligeså stor grund til at blive en del af det aktive fællesskab i byen. Her venter et rigt foreningsliv med flere idrætsforeninger, en god, lokal skole, samt institutioner. Om sommeren summer byen med kulturdage, koncerter, Vipperød Festdage og arrangementer i Vipperødhallen.

I Vipperød finder du den landlige idyl og charme, du har ledt efter. Her kan du bygge præcis det moderne hjem, du drømmer om, mens du bosætter dig i en lille, overskuelig by med alt, hvad du behøver inden for rækkevidde.

Skal Hindbærhaven 60 være næste stop for dig og din familie?

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg

Uglelunden 16, Fårevejle

Byggegrunde

Uglelunden 16, Fårevejle

Pris

1.295.000 DKK

Grundareal

1.211 m2

Kastorvej 15, Vejby

Byggegrunde

Kastorvej 15, Vejby

Pris

1.795.000 DKK

Grundareal

1.384 m2