Strandpromenaden 61, 1., 2100 København Ø

Med udsigt til Svanemølle Strand

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:167 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2019
  • Energimærke:
    A2015

Med udsigt til Svanemølle Strand

Denne helt vidunderlige lejlighed på 167 m2 i det mondæne Svanemøllebugten har en storslået panorama udsigt med vidder så langt øjet rækker over havet. Her har man en følelse af at man bor på 5 stjernet hotel hele året rundt. Bebyggelsen er omgivet af vildtvoksende strandplanter og en smuk, anlagt have, som holdes sirligt ved lige.


I lejligheden har man udsigt til vandet og stranden, både fra sofaen i stuen, i køkkenet og fra den store altan. Dette er med til at give omgivelserne en sydlandsk stemning. Med til lejligheden følger der to store kælderrum samt to parkeringspladser i den aflåste parkeringskælder. Man kan fra parkeringskælderen komme tørskoet op til lejligheden via elevator.

Ejerforeningen er i besiddelse af både paddleboards og kajakker til fri benyttelse for beboerne. Desuden er der i ejendommen etableret et fitnesscenter med sauna, eksklusivt forbeholdt beboerne.

Strandpromenaden står med det ene ben i København og det andet i Hellerup. Der er ikke langt til kulturlivet, restauranterne og caféerne i byen. Der er gode offentlige transportmuligheder, da både Svanemølle Station og metroen i Nordhavnen ligger 5-10 min gang derfra. Waterfront Shopping Center og strøget i Hellerup ligger også i gåafstand fra lejligheden. Det er også værd at nævne, at Strandpromenaden er en blind vej og derfor uden gennemgående trafik.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Østerbrogade 118, 1. tv., København Ø

Lejlighed

Østerbrogade 118, 1. tv., København Ø

Pris

13.500.000 DKK

Ejerudgift

9.473 DKK

Boligareal

174 m2

Værelser

5

Sankt Jakobs Plads 2, 2., København Ø

Lejlighed

Sankt Jakobs Plads 2, 2., København Ø

Pris

13.950.000 DKK

Ejerudgift

10.774 DKK

Boligareal

180 m2

Værelser

5