Vester Voldgade 106, 1. th., 1552 København V

Lejligheder med kanarp ser meget mere...

Åbent hus 10. dec kl. 11:30-11:50
Andet

Specifikationer

Andelsbolig
  • Pris:6.168.005 DKK
  • Ydelse: 18.448 DKK
  • Boligareal:243 m2
  • Værelser:7
  • Bygget/ombygget:1908/1987
  • Energimærke:
    D

Lejligheder med kanarp ser meget mere...

Leder man efter den mest blomstrende tid i menneskets historie, så er historikerne enige om, at vi skal en tur tilbage til renæssancen. Og hvorfor nu det? Jo, fordi renæssancen både formåede og turde genoptage de gamle ideer. Det samme gjorde danske håndværkere 300 år længere fremme i historien, da de tog opgøret mod industrialiseringen af håndværket, mod masseproduktion og dovenskab i byggeriet. Skønvirke, blev den nye periode kaldt. Her fik stuk et nyt formsprog, lys og elektricitet blev prestige, håndværk, udsmykning og detaljer fik plads i nye bygninger, og tapeter blev designet af arkitekter og kunsthåndværkere, vinduesglas fik farver. Skønvirke var en tilbagevenden til håndværkernes personlige aftryk i materialet.

Sådan en Skønvirke-ejendom står der på Vester Voldgade, og det ses allerede fra gaden. Murerhåndværk i facaden, udsmykninger, karnapper, gesimser, kobberinddækninger, kunsthåndværk. Helt særligt og nærværende bliver det i lejligheden på 1. sal. Den er et studie i skønvirketidens håndværk, et museum, en tidslomme, et helle, en refugium. Alt er originalt, alt er bevaret. Alle 243 m2 er renoveret i et orgie af smukke farver, det originale håndværk fra 1907 er med i det nye, sådan skal det være. Karnappen i en hjørnelejlighed bliver selvfølgelig kaldt skeløjet. For hvor det menneskelige centralsyn ser meget lidt i forhold til hele vores synsfelt, ser karnappen 180 grader. Altså meget mere lys ind, og meget større kig ud.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre i København. Havnen ligger lige nede for enden af gaden, her mødes slåbroksfolket for at hoppe i havnevandet, som helt ekseptionelt er noget af det reneste vand for en metropol. Bibliotekshaven er også lige om hjørnet, en oase med den nye vandskulptur som monument over det skrevne ord. Her går hundene tur i snor og hilser pænt og civiliseret på hinanden. Og så er her Christianshavns Vold, der ligger som en halvcirkel udenom Christianshavn og Holmen. Volden er et grønt fristed hvor mennesker flanerer.

Bestil salgsmateriale

Vester Voldgade 106, 1. th., 1552 København V

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Cathrine Hetoft Ott
Kontaktperson

Cathrine Hetoft Ott
Ejendomsmægler MDE
cathrine@eltoftnielsen.dk 31 21 18 70

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Andelsboliger til Salg

Herluf Trolles Gade 12, st. tv., København K

Andelsbolig

Herluf Trolles Gade 12, st. tv., København K

Pris

3.060.313 DKK

Ydelse

2.531 DKK

Boligareal

60 m2