Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vedbæk Strandvej 322, 2950 Vedbæk

Om visdom og gåsehud...

Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:78.000.000 DKK
 • Ejerudgift: 57.964 DKK
 • Boligareal:671 m2
 • Grundareal:3.884 m2
 • Kælder:256 m2
 • Værelser:4
 • Garage:120 m2
 • Bygget/ombygget:1904/1972
 • Energimærke:
  D

Om visdom og gåsehud...

Fra syd mod nord fortæller vejskiltet, at den laksefarvede ejendom på vandsiden er den første ejendom på Vedbæk Strandvej. Den er en ejendom alle strandvejskørende kender som ejendommen med det grønglaserede tegltag og det raffinerede, hvidmalede træhavegitter, som fortæller lidt om det høje niveau, håndværkerne byggede på i begyndelsen af 1900-tallet. Barok og klassicisme er de 2 stilarter, som arkitekturen spejler sig i. Det er byggeri med visdom og gåsehud. Visdom, fordi det bragte fortidens arkitektur, æstetik og håndværk med ind i nutiden. Og gåsehud, fordi den tids håndværk stadig forbløffer med ærefrygt, som man siger om det, der er meget større end en selv. Det klassiske håndværk vil altid overleve, for vi har brug for det. Æstetik og skønhed er den grundlæggende følelse ved vuggen af sand arkitektur, det giver os glæde, inspiration og mening i hverdagen.

Vedbæk Strandvej 322 er fra 1905. Det ligger tilbagetrukket fra vejen mellem Øresund mod øst og skoven på den anden side af gaden mod vest. Som alle betydelige ejendomme fra den tid er der et navn på dåbsattesten: Villa BH, efter den mestbemidlede guldvarefabrikant Bernhard Hertz. Det står på toppen af en 20 meter høj skrænt med en tidsrøvende udsigt over Øresund. En udsigt, som altid aldrig er den samme. Grunden er på 3.884 m2 og går direkte ned til privat strand med bade- og bådebro. Sommer- og vinterbadere har en hverdagsfest her. Haven mod vest er nyanlagt havekunst med loungeterrasse, espalier og opvarmet pool. Den tidligere stald med heste, hestevogne og lejlighed til kusk og familie er i dag garager og lejlighed til au pair eller teenager.

Hoveddøren er formet, som var den på vej mod sin egen cirkel til entréen. Ja, det er her, gåsehuden for alvor begynder, hårene på armen rejser sig og stritter. Alt, alt, alt er renoveret så omfattende, at det slet, slet ikke giver mening at begynde en opremsning. Her er små 1.100 etagemeter med håndværk og detaljer, som sjældent ser dagens lys. Nuværende ejere har med kys og kærlighed og en ubekymret økonomi gået hele vejen. Alle materialer er valgt på visdommens øverste hylde. Tak, mange tak, ville ejendommen sige, kunne den tale, for den er godt klar over hvor heldig den at have fundet så generøse og samvittighedsfulde ejere.

Landstederne Enrum, Sølyst og Strandlund er naboer, som også er bygget i en tid af velhavende mennesker, som ville sig selv, sin tid og eftertid noget. De store, klassiske landsteder på den her del af Strandvejen er sjældent til salg, og der er ikke mange af dem. Meget er sket i arkitekturen de sidste 100 år, men den klassiske arkitektur, som vi ser i de historiske villaer, den vender vi altid tilbage til. Visdom og gåsehud gør livet større.

Bestil salgsmateriale

Vedbæk Strandvej 322, 2950 Vedbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Ivan Eltoft Nielsen
Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen
Ansvarlig indehaver
Ejendomsmægler & valuar MDE
ivan@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg

Dyrehavevej 38, Klampenborg

Villa

Dyrehavevej 38, Klampenborg

Pris

78.000.000 DKK

Boligareal

503 m2

Grundareal

2.572 m2

Værelser

12

NYHED
Antoinettevej 1, Valby

Villa

Antoinettevej 1, Valby

Pris

80.000.000 DKK

Boligareal

573 m2

Grundareal

866 m2

Værelser

15

NYHED
Dronninggårds-kvarteret, Holte

Villa

Dronninggårds-kvarteret, Holte

Pris

68.000.000 DKK

Boligareal

239 m2

Grundareal

3.796 m2

Værelser

6