Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Tovesvej 13B, Søllerød, 2850 Nærum

Tovesvej 13B, Søllerød

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:1.200 m2

Tovesvej 13B, Søllerød

På billedet af en let skrånende grund på Tovesvej i Søllerød står et hus, der ikke er bygget. Endnu i hvert fald. Det er et forslag til et nyt hus på 200 m2, som tegnestuen hos Lind & Risør forestiller sig ville passe perfekt i grundens, skrånende geometri. Sælger, som er nabo til grunden, vil give 300.000 kr. i tilskud, hvis dette hus bliver bygget. Grunden er på 1200 m2, og den er én af de sidste helårsgrunde til salg i Søllerød og ligger på en attraktiv lukket stikvej.

Grunden ligger i Søllerød med postadresse 2850 Nærum og har en maksimal bebyggelsesprocent på 22. Søllerød er en autentisk tidslomme og en interessant kulturhistorie. Søllerød er den landsby i Rudersdal Kommune, som er bedst bevaret. Søllerød er et aftryk af fornemme palæer og landsteder, hvor flere af dem er opført i 1700-tallet. Villavejene er karakteristisk grønne med levende hegn, mange store træer og en bebyggelse, der er trukket tilbage fra vejen. Det er ikke et krav fra sælger, at Lind & Risør opfører huset. Køber af grunden er velkommen til selv at få tegnet et hus.

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg