Tengslemark Strandvej 3, Tengslemark Lyng, 4573 Højby

Sjællands bedste strand uden fluepapir. Tak...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:82 m2
  • Grundareal:2.632 m2
  • Værelser:4
  • Carport:18 m2
  • Byggeår:1972

Sjællands bedste strand uden fluepapir. Tak...

Tengslemark Strand, ih altså, hvis ikke den bedste sand- og badestrand på Sjælland, så i hvert fald den næstbedste. Det samme kan man sige om nabostranden Gudmindrup Strand, der med sin store parkeringsplads er som et fluepapir for turister. Men Tengslemark Strand har ingen parkering, intet fluepapir, mange tak, derfor er det kun sommerhusejerne i kvarteret, der kommer her. Så her er fred og ro med strandgræs, der kilder og stikker. Vandet er lavvandet, ikke noget at sige til, at børn med små tæer på små fødder på små ben elsker at være her. Når de små er glade, så er mor og far også. Det samme er solslikkerne, læsehestene, teenagerne og mormor og morfar. Vandet er altid i bevægelse her i Sejerøbugten, altid rent, altid klart med riller i sandbunden. Måske det klareste vand på Sjælland.

Fra sommerhuset på Tengslemark Strandvej 3 er der bare 10 gåminutter til Tengslemark Strand. Grunden er på 2.632 m2, som med sine stedsegrønne træer lukker sig helt til. Det giver læ for vinden overalt på grunden, også når havet viser tænder. Alt ligger ugeneret på grunden. Huset er fra 1972, men er opdateret med nyt, helårsisoleret tag fra 2017, nyt køkken og terrasse med udekøkken. Det er på 58 m2 med et nyt anneks på 24 m2, så her er plads til familien og venner på besøg. Der er sol i haven og på terrassen hele dagen, så her får man nemt røde maver og kulør på kinderne.

Den lokale kro har de bedste anmeldelser fra Tripadvisor, og så ligger Dragsholm Slot med Michelin restauranten ikke langt herfra. Naturen er smuk heroppe i Nordvestsjælland. Rørvig ligger et lille kvarter væk med færge til Hundested. Hyggeturen, kaldes den, til gengæld tager det noget længere i tid end den nye omfartsvej. Højby er en af de attraktive sommerhusbyer i Nordvestsjælland. Den ligger i Odsherred Kommune, og selvfølgelig har navnet noget med højde at gøre, for byen ligger højt mellem nogle høje. Naturen er smuk heroppe i Nordvestsjælland. Højby er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred, som istiden har dannet og formet med sine gletsjere.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Stenstrup Strandvej 5, Stenstrup L, Højby

Fritidshus

Stenstrup Strandvej 5, Stenstrup L, Højby

Pris

1.995.000 DKK

Boligareal

86 m2

Grundareal

1.294 m2

Værelser

4

Lysholmparken 29, Gudmindrup Lyng, Højby

Fritidshus

Lysholmparken 29, Gudmindrup Lyng, Højby

Pris

3.295.000 DKK

Boligareal

60 m2

Grundareal

1.239 m2

Værelser

3

Fyrrevej 2, Ellinge Lyng, Højby

Fritidshus

Fyrrevej 2, Ellinge Lyng, Højby

Pris

2.095.000 DKK

Boligareal

69 m2

Grundareal

987 m2

Værelser

3