Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandgade 87A, 4. tv., 1401 København K

Mageløse boliger findes, ja, de gør så..

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:254 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2014
  • Energimærke:
    A2015

Mageløse boliger findes, ja, de gør så..

En streg i luften, det er mig på vej. Hen til Krøyers Plads, på vej til en af Københavns mest spektakulære lejligheder. Stor er den, en af de største i kvarteret, 254 utraditionelle m2 med det lange kig til havnen, kanalen, Vor Frelser Kirke, ned ad Strandgade igennem gavlvinduerne. Masser af vinduer, masser af lys. Skæve vinkler, flotte skygger. 7 altaner, hvor de 6 er franske. En duplex, altså 2 etager og uforskammet højt til loftet. Kældergarage, plads til 2 biler med elevator direkte til lejligheden. Køkken og badeværelser i en kvalitet til guldmedaljer med kryds og slange. Fyrværkeri på himlen, tak Tivoli. Kajakklub i ejendommen. Alt er bygget i 2015, alt falder værdigt og bedægtigt ind på den særlige grund, som Krøyers Plads med havneløb er i Københavns Havn. Ikke helt tilfældigt fik arkitekterne prisen for verdens bedste boligbyggeri af byggebranchens festival i Cannes. Mageløse boliger findes, ja, de gør så. Det er en lejlighed med omsorg for æstetik og lækkerier. Svanemærket er bygningen, den første i Danmark.

Bilerne i den private parkeringskælder bliver ikke de mest travle i kvarteret, for alt på Christianshavn er gåminutter væk. Men der er også tænkt på de travle cyklister, cykelbroer forbinder kanalsystemet, også til København. Hele kvarteret er et hverdagsminde om, hvad Christianshavn og København er gjort af: Søfart ud i verden, søfart hjem igen, hjem med varer til pakhusene, som ligger her endnu. Christianshavn er hyggelige caféer, gode restauranter, lækre butikker og en fantastisk opera. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert. Øen er anlagt som befæstningsø af Christian den 4. i begyndelsen af 1600-tallet og fik så stærk en kultur, at den i slutningen af 1630erne blev en selvstændig købstad med privilegier, byvåben og segl. Christianshavnernes markante tilhørsforhold til den lille ø er her stadig.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Forbedret Pris
Strandgade 87A, 4. tv., København K

Lejlighed

Strandgade 87A, 4. tv., København K

Pris

27.800.000 DKK

Ejerudgift

16.652 DKK

Boligareal

254 m2

Værelser

5

NYHED
Stockholmsgade 57, 4., København Ø

Lejlighed

Stockholmsgade 57, 4., København Ø

Pris

32.000.000 DKK

Ejerudgift

20.506 DKK

Boligareal

361 m2

Værelser

5

Fortkaj 30, 4. th., Nordhavn

Lejlighed

Fortkaj 30, 4. th., Nordhavn

Pris

25.000.000 DKK

Ejerudgift

14.022 DKK

Boligareal

293 m2

Værelser

5