Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Solvænget 4, 2960 Rungsted Kyst

Som i en Hollywoodfilm, når det skulle være rigtig lækkert...

Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:15.995.000 DKK
 • Ejerudgift:11.093 DKK
 • Boligareal:291 m2
 • Grundareal:1.428 m2
 • Kælder:3 m2
 • Værelser:7
 • Garage:26 m2
 • Carport:25 m2
 • Byggeår:1958
 • Energimærke:
  C

Som i en Hollywoodfilm, når det skulle være rigtig lækkert...

Med det vejnavn fylder Solen selvfølgelig en del på den lille, blinde vej Solvænget i Rungsted. Vejen kunne såmænd også hedde så meget andet, eksempelvis Golfvej, Slotsvej, Skolevej eller Sportsvej, for Kokkedal Goldklub ligger lige om hjørnet, det samme gør Kokkedal Slot, Vallerød Skole og en stor idrætspark. Men nu hedder den altså Solvænget, og den er en vej med alle privilegier, hvor stisystemer forbinder det hele. Solvænget er en vej så stille som den berømte knappenål. Golf- og børnefamilier og familier, som ønsker fred og ro, ja, de får det ikke meget bedre end her.

Solvænget 4 er et arkitekttegnet hus på 291 m2 bygget af beton på en 1.428 m2 stor grund. Det er svært at tro, at det er bygget i 1958. Pivlækkert er det, og tiptopmoderne er det renoveret med så rene linjer, som kun en arkitekt kan tænke det. Selvom det er bygget i ét plan, er der et lille men, for med 3 trappetrin er pejseafdelingen bygget ned i niveau midt i huset, som man typisk ser det i en 1960erfilm fra Hollywood, når det skulle være rigtig lækkert med ovenlys og stjernekig. Her er mange soveværelser med flere udgange til haven, her er plads og det helt rigtige flow, der gør hverdagen nemmere. Sydvestvendt loungeterrasse med sol hele dagen og en have, som er grøn og stor og nem at holde. Tak for det.

Rungsted Havn er en lille kilometer ned ad Strandvejen med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Rungsted er kendt for sine gode skoler, private og offentlige, gymnasium og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Her er kystbanestation med kort rejsetid til København og Lufthavnen. Rungsted Havn er den største og mest aktive havn i Nordsjælland.

Bestil salgsmateriale

Solvænget 4, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg