Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sølvgade 89, 4., 1307 København K

Sol på maven fra midt på dagen til den går ned. Altså Solen...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:6.695.000 DKK
  • Ejerudgift:3.449 DKK
  • Boligareal:104 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1882
  • Energimærke:
    C

Sol på maven fra midt på dagen til den går ned. Altså Solen...

Højt oppe og væk fra trafikken i Sølvgade ligger en lejlighed på 4. sal. Pivlækker er den renoveret helt i bund i 2017. Her er klassisk håndværk som stuk, rosetter, fyldningsdøre, brede og dybe vindueskarme og de oprindelige brede plankegulve fordelt på 104 m2. Med stor, gårdvendt og sydvestvendt altan er der sol på maven fra midt på dagen til den går ned. Altså Solen. Forældrekøb? Ja, bestemt en god idé. Planløsningen gør den ideel som delelejlighed. Men den fungerer også rigtig godt for et par. Selvfølgelig.

Sølvgade, et pudsigt vejnavn når man tænker på, at der hverken er sølvminer eller sølvsmede i gaden. Men vi skal også helt til Norge, før vejnavnet giver mening. For Sølvgade var en række af planlagte gader i kvarteret nord for Kongens Have, som skulle opkaldes efter råstoffer i Danmark. Norge var i rigsfællesskab med Danmark, og der var sølv i Norge.

Alt i Indre By er tæt på. Statens Museum for Kunst ligger lige om hjørnet, det samme gør byens grønne væresteder som Østre Anlæg, Botanisk have, Kongens Have og Søerne, som alle blev fredet i 1966. Selv om promenaderne er tænkt til borgere, der promenerer og flanerer turen rundt om søerne, så er her også plads til kyssebænke, termokander, svedende motionister og caféer.

Bestil salgsmateriale

Sølvgade 89, 4., 1307 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg