Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skodsborg Strandvej 214, 2942 Skodsborg

Skodsborg Strandvej 214

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:258 m2
  • Grundareal:1.111 m2
  • Kælder:214 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1978
  • Energimærke:
    C

Skodsborg Strandvej 214

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden og med få minutters gåtur til skoven i den modsatte retning. Her kan hele familien udfolde sig på to skønne etager med i alt 470 m2, hvor det hele er renoveret til fuldkommenhed. Og med en udsigt over sundet, som er fascinerende i al slags vejr. Nyd den fra de fire køkkenskriverpladser og fra træterrassen. Eller fra et hvilket som helst rum på de to etager, der alle har fået havudsigt efter den bevidste renovering, der blev foretaget af de nuværende ejere i 2017 og fremefter. I klart vejr kan man se helt til Malmø og Turning Torso. Ved højvande kan man føle sig som kaptajnen på et skib. Og til daglig kan man nyde udsigten til de mange aktiviteter på vandet, der spænder fra de store transportskibe, der langsomt glider gennem sundet til kajakroeren, der ene person målbevidst strider sig gennem det blå element.

Hele boligen er blevet renoveret og opdateret til højeste standard. Det gælder alt fra el-systemet til dræn og installering af nye vinduer med trelagsruder, der skærmer mod eventuelle lyde udefra. Der er gulvvarme på begge etager, og der er indbygget lys overalt, designet af lyseksperterne Møller og Rothe. Indstrømningen af naturligt lys hjælpes på vej af dels de store vinduespartier, der går fra gulv til loft og dels fra det store rytterlysvindue, som giver en masse dejligt ovenlys fra flere sider. Desuden er der lagt glasgulv i en del af etageadskillelsen for at maksimere lysindfaldet til underetagen. Husets interiør er også af høj kvalitet med smukke badeværelsesfliser, som er hentet hjem fra Italien. Køkkenet er det tyske kvalitetsmærke Siematic. Bordpladen i køkkenet er glasblæst rustfrit stål, som ikke blot er smukt, men også nemt af vedligeholde, så den bliver ved med at være det. Der er tre badeværelser i huset, som i stil og kvalitet matcher den øvrige bolig. Der er et stort soveværelse med badeværelse og walk in-garderobe. Børnene er ligeledes sikret gode forhold på deres værelser og med biograf eller gamer-rum i underetagen med udsigt over vandet.

På husets præsentable ankomstside er der brostensbelægning med plads til at parkere fire biler. På vandsiden af huset er der anlagt én udsigtsterrasse og et gangareal, der fører de få meter ned til stranden, hvor der er en gryde med sand, omkranset af en stensætning, så man kan sidde eller ligge og nyde livet på årets varme dage og aftener. Når man skal omkring, kan man gå til togstationen på omkring fem minutter og herfra tage Kystbanen mod København.

Udforsk andre
Villaer til Salg

NYHED
Skodsborg Strandvej 216, Skodsborg

Villa

Skodsborg Strandvej 216, Skodsborg

Pris

22.995.000 DKK

Boligareal

201 m2

Grundareal

773 m2

Værelser

6

Skodsborg Strandvej 99, Skodsborg

Villa

Skodsborg Strandvej 99, Skodsborg

Pris

15.495.000 DKK

Boligareal

205 m2

Grundareal

928 m2

Værelser

6

NY PRIS
Heslehøj Alle 12, Hellerup

Villa

Heslehøj Alle 12, Hellerup

Pris

21.950.000 DKK

Boligareal

268 m2

Grundareal

1.254 m2

Værelser

9