Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Enrumvej 12, 2942 Skodsborg

At leve solitært, at gå i enrum

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:275 m2
  • Grundareal:1.300 m2
  • Kælder:109 m2
  • Værelser:5
  • Garage:42 m2
  • Sagsnr.:IEN7113
  • Energimærke:
    A2010

At leve solitært, at gå i enrum

Det er et pudsigt navn, Enrum. I betydningen det samme som franske Eremitage, slottet i Dyrehaven. Enrum, Eremitage. At være afsondret, at leve solitært, at gå i enrum. Og her, på toppen af en mindre bakke midt mellem Vedbæk og Skodsborg, ligger en lille blind vej, Enrumvej, med egen kirke, skov for enden af vejen og Enrum Slot som næsten nabo. Det lyder nu ikke så ensomt, og det er det bestemt heller ikke. Til venstre nede ad bakken ligger strand- og badebyen Vedbæk med alle indkøbsmuligheder, og til højre ligger Skodsborg med egen strand.

Huset i nummer 12 er et nyt hus fra 1950 med det notabene, at alt er nyt, bygget i 2016 og 17, på nær fundamentet og et par isolerede ydremure. Med sans for de reneste linjer, inspireret med respekt og manerer fra det bedste funkis, har de 280 m2 løsninger, som ingen af de progressive arkitekter i 1920erne og 30erne havde tænkt på: En bolig fordelt på 7 niveauer, isolering klasse/energi A, en selvstændig fitnessafdeling og en kælder på 110 m2, der gør huset væsentlig større end de beboelige kvadratmetre. Haven er lukket, og hvis man på Enrumvej endelig skal tale om at gå i enrum uden øjne udefra, så er det her i haven og på den 250 m2 træterrasse.

For enden af Enrumvej, 300 meter, over en lille bro, inviterer skoven og Bøllemosen til gåture, løb, mountainbike og oplevelser. Postnummeret er Skodsborg, men Vedbæk er byen med badeliv sommer og vinter og en aktiv lystbådehavn, men også en havn, hvor fiskekutterne lægger til med friske fisk.

Udforsk andre
Villaer til Salg