Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sankt Annæ Plads 8, 4., 1250 København K

Den mageløseste på den eleganteste

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:150 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1797/1976
  • Energimærke:
    D

Den mageløseste på den eleganteste

Unik udbudt liebhaverlejlighed på nok Københavns mest mageløse adresse.

På én af Københavns mest attraktive adresser midt på Sankt Annæ Plads finder I denne ligeså mageløse penthouselejlighed på 150 m2, der brillerer med et fortrinligt lysindfald, luksuriøse materialer og en gennemført stil. De mange kvadratmeter fordeler sig over et pragtfuldt opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse, et udsøgt badeværelse foruden et gæstetoilet og to værelser med mulighed for at etablere et tredje. Trumfen er ubetinget den private, solrige tagterrasse på 45 m2, hvor I kan beundre udsigten over hustagene. I får den perfekte beliggenhed i et stilfuldt, herskabeligt kvarter i hjertet af København. Lige uden for døren venter det charmerende lokalmiljø med hyggelige caféer, vinbarer, restauranter og eksklusive butikker. Alt ligger i gåafstand, hvad end det drejer sig om Indre By, Amalienborg Slot, grønne oaser eller metroen fra Kongens Nytorv.

Jeres kommende hjem befinder sig øverst oppe på fjerde sal i et klassisk bygningskompleks fra 1797, hvor opgangen og gården er totalrenoveret i 2016-2018. Desuden bliver I en del af en sund, lille ejerforening, og kan se frem til hele to loftsrum til ekstra opbevaring. Som en tilføjelse er lejligheden helt ombygget i 2008 og siden jævnligt vedligeholdt for at holde sin flotte stand. I kan forvente et moderne hjem, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd. Der er gennemgående Douglas Gran-gulve fra Dinesen, indbyggede og specialtilpassede skunke samt skabe/walk-in-closet fra Køkkensnedkeren. Hertil kommer Boffi-elementer i køkkenet, badeværelset og gæstetoilettet for at skabe en smuk rød tråd i den spændende indretning. Særligt den rummelige stue imponerer med sydvendte vinduespartier, som kan foldes sammen, således at sommerluften og solen uhindret kan strømme ind og blive ét med atmosfæren. Stuen kan inddeles i mange zoner med behagelige møbler, når I skal slappe af samt til kontorafsnittet og middagsbordet. Også køkkenet excellerer med sit minimalistiske design, hvis hvide, grebsfrie elementer ledsages af en Corian-bordplade og integrerede hårde hvidevarer fra blandt andet Gaggenau. De to værelser er placeret i hver sin afdeling, hvoraf det ene er nær det lækre badeværelse med 80X80 cm lavasten fra Made a Mano, et fritstående badekar, en bruseniche og gulvvarme. Sidstnævnte er videreført i det nydelige gæstetoilet.
Alt i alt en lejlighed i den absolutte top af udvalget på det Københavnske boligmarked.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Store Kongensgade 53B, 2. tv., København K

Lejlighed

Store Kongensgade 53B, 2. tv., København K

Pris

13.250.000 DKK

Ejerudgift

5.223 DKK

Boligareal

147 m2

Værelser

3

Strandgade 87A, 2. tv., København K

Lejlighed

Strandgade 87A, 2. tv., København K

Pris

14.500.000 DKK

Ejerudgift

6.842 DKK

Boligareal

141 m2

Værelser

3

Galionsvej 7, 3. 1., København K

Lejlighed

Galionsvej 7, 3. 1., København K

Pris

14.500.000 DKK

Ejerudgift

6.158 DKK

Boligareal

158 m2

Værelser

4