Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rosenhøj 6, Gadevang, 3400 Hillerød

Rum, lys og natur fylder meget heroppe

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:185 m2
  • Grundareal:960 m2
  • Kælder:10 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1975
  • Energimærke:
    C

Rum, lys og natur fylder meget heroppe

Gadevang er en landsby med et par hundrede års historie, oprindelig et lille samfund i et malerisk naturområde med bakker og moser og frit udsyn over de åbne vanger, hvor køer og heste gumlede græs. Byen er ikke en provinsiel landsby, men den har stadig landsbyens nærvær og intimitet en halv time fra København, 10 minutter til Hillerød og 5 minutter til Brugsen i Ullerød. Det er Gadevang Skov, den landskabelige Gribskov, det kuperede landskab, Esrum Sø og den smukke natur, der får mange til at flytte til Gadevang. Gadevang er et af de mest eftertragtede områder i postnummeret Hillerød. Vang er synonym for eng eller ager, men vang er ikke med i vores sprog mere.

Af flere årsager gnider man sig lidt i øjnene, når man ser huset på Rosenhøj 6. Det er bygget i 1975, utraditionelt er det med 4 tagrygge med loft til kip. Men det holder. Huset ligger som det højeste i Gadevang, og fordi det er bygget ind i en skrænt, er udsigten ganske enkel mageløs. Med glas fra fundament til kip inviteres det kuperede gadevangslandskab indenfor som var det et guldaldermaleri af C.W. Eckersberg. Masser af glas betyder også meget lys, og det er tilladt at gå med solbriller indenfor, når Solen skinner. 1. salen er ét, åbent plan, rum, lys og natur fylder meget heroppe. Grunden er på 960 m2. Det er et familiehus, et gæstehus og et levehus på 185 m2 tegnet af arkitekt Steen Jattrup i 1975.

Gadevang er en by, der vil sig selv, hinanden og sine omgivelser noget. Butikken Jordnær er et godt eksempel. Det er en købmandscafé, etableret af byens borgere og drives 100 % af frivillige kræfter. Det er et centralt mødested i byen, et indkøbssted med varer af høj kvalitet produceret med respekt for jorden. Det er også en by med egen kirke og en lille skole. Der går 45 elever på Gadevang Skole, så her er det svært at gemme sig. Skolen er integreret med Hillerødsholmskolen. Og så kan en lille by også godt have sin fodbold- og tennisklub.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Dageløkkevej 20A, Humlebæk

Villa

Dageløkkevej 20A, Humlebæk

Pris

7.420.000 DKK

Boligareal

121 m2

Grundareal

576 m2

Værelser

5

NYHED
Skovgårdsvej 12B, Birkerød

Villa

Skovgårdsvej 12B, Birkerød

Pris

8.495.000 DKK

Boligareal

130 m2

Grundareal

1.480 m2

Værelser

5

NYHED
Gl Strandvej 143, Humlebæk

Villa

Gl Strandvej 143, Humlebæk

Pris

7.995.000 DKK

Boligareal

85 m2

Grundareal

114 m2

Værelser

4