Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Carlsbergvej 5, 3400 Hillerød

De grønne skodder giver ikke mening. Og dog

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:280 m2
  • Grundareal:2.027 m2
  • Kælder:65 m2
  • Værelser:9
  • Garage:40 m2
  • Sagsnr.:IEN9839
  • Energimærke:
    D

De grønne skodder giver ikke mening. Og dog

Family Home, står der diskret på stakittet. Og det er bestemt ikke forkert. Det gule hus på Carlsbergvej 5 i Hillerød er på alle måder et familiehus. Mange m2 inden- og udenfor. Frugt, bær, græs, smukke planter, gamle træer og buske og sol i haven. Sauna. Pool. Hyggepejs i stuen og ildsted i køkkenet. Hængekøje mellem træerne. Kuperet have med loungestemning og cool terrassemiljøer. Morgensol på 1. sals terrasse. Hvilken salig jubel.

Det gule hus er et hus med masser af karakter. Stort er det, alle 280 m2 ligger som de skal på den 2.027 m2 store grund. Det er bygget i 1930 og renoveret til det moderne familiehus, det er i dag. De grønne skodder i stueplan giver måske ikke så meget mening i et land som Danmark, til gengæld giver det en sydligere stemning. Sådan er de tænkt, mange tak for det. Til husets teenager er der en selvstændig afdeling med egen indgang, så er alle glade. Hundeskoven ligger lige om hjørnet, det samme gør Hillerød Station, og smukke, smukke Frederiksborg Slot og slotssøen er en gåtur på bare 10 minutter.

Hildis er et gammelt, dansk navn til en mand, og -rød er det, der er tilbage, efter skoven er ryddet og blevet til en rydning. Med tiden er Hildis rydning blevet til Hillerød, og sådan har gamle byer altid en historie. Hillerød har i dag små 34.000 indbyggere. Her er gode institutioner, skoler, gymnasier og et rigt kulturliv inden for sport, kunst og musik.

Udforsk andre
Villaer til Salg