Platanvej 24, 9. 1., 1810 Frederiksberg C

9. sal. Stor overdækket altan. Elevator. What's not to like?

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:115 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1970
  • Energimærke:
    C

9. sal. Stor overdækket altan. Elevator. What's not to like?

På central og attraktiv placering på Frederiksberg finder I denne fortrinlige udsigtslejlighed, der også byder på et imponerende kig over byens tage og vrimlen nedenfor. En stor altan er prikken over i’et. Alt, hvad hjertet måtte begære, er inden for rækkevidde. Her er kulturtilbud og restauranter i særklasse, hyggelige specialbutikker og caféliv, men også i forhold til det mere praktiske og dagligdagslige,er I fuldt dækket. Det gælder både skoler, pasningstilbud, indkøb og offentlig transport af enhver afskygning.

Boligen findes på 9. sal i en markant og karakteristisk ejendom fra 1970. Facaden er udført med brede altaner og gule mursten. Til ejendommen knytter sig en række fællesfaciliteter, herunder blandt andet en dejlig og solrig gårdhave, P-muligheder m.m.

Som I træder inden døre, ankommer I til et lyst og indbydende hjem. Boligen centrerer sig omkring den anseelige stue, som med et bredt, lofthøjt vinduesparti mod sydøst ikke alene byder på en fremragende udsigt over byen, men som også toner frem med et suverænt lysindfald.

Det helt nye køkken bidrager til en fantastisk åben planløsning med high-end hvidevarer. Tre gode værelser nås fra den rummelige fordelingsgang ved entréen ligesom det eksklusive badeværelse med dobbeltbrus og Corian vaskemøbel. Altanen strækker sig i hele lejlighedens bredde, men just foran stuen er den særligt rummelig. Den er desuden overdækket.

Alt nyt, lækkert og klar til overtagelse.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

ÅBENT HUS 16. jun, 2024 12:00-12:20
Nansensgade 88, 3., København K

Lejlighed

Nansensgade 88, 3., København K

Pris

8.350.000 DKK

Ejerudgift

7.586 DKK

Boligareal

142 m2

Værelser

4

Krudtløbsvej 17, København K

Lejlighed

Krudtløbsvej 17, København K

Pris

7.500.000 DKK

Ejerudgift

11.109 DKK

Boligareal

175 m2

Værelser

3