Nansensgade 88, 3., 1366 København K

En rigtig herskabslejlighed, nemlig...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:8.350.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.273 DKK
  • Boligareal:142 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1876/1969
  • Energimærke:
    C

En rigtig herskabslejlighed, nemlig...

Modsat de stille, små landsbyer inde bag byens mange porte, er kvarteret omkring Nansensgade og Frederiksborggade én af de store landsbyer i København. Som den sidste sidevej før Nørre Søgade og broen til Nørrebro er Nansensgade den hyggeligste gade. Hvor lækkert er det at have Torvehallerne som nabo, byens spisekammer, hvor langt over 100.000 københavnere hver uge køber ind, som var det kulturen i et parisisk marché. Med søer den ene vej og S-tog og Metro i den anden er Nansensgade en gade, der inviterer hele byen indenfor. Alt er tæt på, også hjem efter en tur i byen.

Lejligheden i Nansensgade 88 ligger oppe på 3. sal. En herskabslejlighed, som man siger, når det skal være rigtig fint. Den er på 142 m2, og kan med et lille snuptag blive til en lejlighed med 3 soveværelser. Her er højt til loftet og masser af luft i de store rum, her er stuk og rosetter i loftet, høje paneler og sildeben på gulvet og altan med lys og luft, for sådan skal det være i en rigtig herskabslejlighed. Højt oppe er godt, for det er her, lyset er. Livet på gaden er dernede, freden og roen er heroppe.

Beliggenheden i København fås ikke meget bedre. Her er 2 gåminutter til Nørreport Station og Metro til Lufthavnen. Det samme til alle de lækre butikker i Torvehallerne. Caféerne og restauranter ligger nede på gaden og lige om hjørnet. Det samme gør kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Kongens Have, Ørstedsparken og Botanisk Have er baghaverne til Nansensgade, og hvad ville en metropol i øvrigt være uden grønne parker? Der er cykelparkering i gården og bilparkering lige om hjørnet under Israels Plads.

Bestil salgsmateriale

Nansensgade 88, 3., 1366 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef
Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NY PRIS
Faksegade 7, 4. tv., København Ø

Lejlighed

Faksegade 7, 4. tv., København Ø

Pris

7.995.000 DKK

Ejerudgift

4.305 DKK

Boligareal

110 m2

Værelser

3