Norgesmindevej 33, 1., 2900 Hellerup

Alt, alt, alt er bare lækkert, alt er nyt …

Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:125 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1908
  • Energimærke:
    D

Alt, alt, alt er bare lækkert, alt er nyt …

Kvarteret mellem Ryvangs Allé og Strandvejen i Hellerup er kendt for at være det kvarter, som Københavns Kommune med svanesang, elverstøv og lokkemad i begyndelsen af 1900-tallet fik driftige velhavere til at bygge villaer i størrelser, ingen havde set før. København ville gerne beholde de velhavende borgere i byen. Det blev så til Ryvangskvarteret eller Ambassadekvarteret, som det også kaldes. For mange af ejendommene er så store og repræsentative, at selv en stor familie har svært ved at finde hinanden. Det er ejendomme, hvor et hallo i entréen bliver til et ekko.

Norgesmindevej 33 er den tidligere Armenske Ambassade, ja, så stor er den, at de mange m2 i dag er bygget om til 3 lejligheder. Lejligheden på 1. sal og 2. sal er på 153 etagemeter, og selv om de fleste superlativer hører til i en bog om alverdens rekorder, så er den en helt særlig lejlighed. Valget af materialer og håndværk er hentet fra øverste hylde med et gennemgående koncept tegnet og designet af Studio Frederik Gustav. Her er snedkerkøkken, snedkereret løsninger og indbyggede snedkerskabe udført af Gribskov Snedkeri, her gulvvarme og Vola-armaturer. Ejendommen er oprindelig fra 1908, for god ordens skyld årtiet, hvor nogle af de smukkeste ejendomme blev bygget, og meget af den historie er med i det nye. Med en loungeafdeling i bunden af 2. sal og indbygget tagterrasse på 14 m2 med vand og el stik syd er den en ny, tiptopmoderne bolig. El-ladestander på grunden, alt, alt, alt er lækkert, alt er nyt. Tak til Københavns Kommune for svanesangen, elverstøvet og lokkemaden.

Postadressen er 2900 Hellerup. Med Rotunden og Waterfront i baghaven er Hellerup det naturlige sted at handle dagligvarer. Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, restauranterne, caféerne, havnen, stranden, de smukke tennisbaner, skoven og badeanstalten. Små 2 kilometer lang er den, altså Ryvangs Allé. Fra det ydre Østerbro begynder den som en inviterende sidevej til Strandvejen og fortsætter stort set i pipfugleflugt ned til Hellerup Station.

Foto nr. 31 – 35 er visualiseringer af en mulighed, hvorledes der laves ét ekstra værelse/kontor/opbevaringsrum. Det gøres opmærksom på, visualiseringerne blot er til inspiration.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Høyrups Alle 21A, 2., Hellerup

Lejlighed

Høyrups Alle 21A, 2., Hellerup

Pris

14.995.000 DKK

Ejerudgift

5.691 DKK

Boligareal

224 m2

Værelser

6

Tranevænget 4, 2. th., Hellerup

Lejlighed

Tranevænget 4, 2. th., Hellerup

Pris

14.800.000 DKK

Ejerudgift

6.928 DKK

Boligareal

175 m2

Værelser

5

Tuborg Havnepark 30, 1. th., Hellerup

Lejlighed

Tuborg Havnepark 30, 1. th., Hellerup

Pris

17.500.000 DKK

Ejerudgift

15.519 DKK

Boligareal

158 m2

Værelser

3