Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mosehøjvej 7A, 2920 Charlottenlund

Når frygtløs arkitektur skaber de største glæder . . .

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:24.800.000 DKK
  • Ejerudgift:11.322 DKK
  • Boligareal:291 m2
  • Grundareal:6.286 m2
  • Værelser:6
  • Carport:55 m2
  • Bygget/ombygget:1986/2010
  • Energimærke:
    C

Når frygtløs arkitektur skaber de største glæder . . .

Niks, Vilvordevej er ikke et helt almindeligt vejnavn. Men ex nihilo nihil fit, eller ingenting kommer ud af ingenting, som de gamle romere sagde, for Danmarks første havebrugshøjskole blev opført på Vilvordevej i 1875, og skolen fik sit navn efter en tilsvarende højskole i byen Vilvorde i Belgien. Højskolen er en saga blot, og de mange tønder højskoleland er i dag udstykket til Vilvordeland.

Mosehøjvej 7A ligger som et halvt dobbelthus i Vilvordeland med egen havelåge direkte til mosenaturen i Ellemosen. Naboerne er de tidligere Mærskejede grunde. Sammen med 7B deler 7A grunden på 6.300 m2, og ja, ganske rigtigt, det er en af de største grunde i Charlottenlund. Huset som er på 291 m2 bolig er tegnet af arkitekt MAA Vagn Hjort og bygget i 1986, men nuværende ejer har til- og ombygget, så det i dag står som en repræsentant for, hvordan frygtløs arkitektur kan skabe de største glæder i hverdagen. Her er højt til loftet, forskellige niveauer, ovenlys, skulpturelle søjler og store vinduer og skydedøre, som i stuen åbner sig over 10 meter som et guldaldermaleri til den dybe mosenatur i bunden af haven, hvor der er låge direkte ind i Ellemosen. Det er et hus med masser af skæve vinkler, og skæve vinkler, de giver som bekendt det smukkeste lysindfald.

Ellemosen er omgivet af store, private haver. Bevoksningen er varieret som en urskov. Her er stille og roligt, en hyggelig lille park med små snoede stier i et typisk morænelandskab. Børnefamilier får det ikke meget bedre end i Vilvordeland. Ordrupgaard Kunstmuseum ligger lige om hjørnet med en af Nordeuropas betydeligste samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Og så ligger nogle af Danmarks bedste institutioner og skoler tæt på. Det samme gør gymnasier og sportsfaciliteter. De Røde Porte til Dyrehaven er de karakteristiske indgange, og de har alle et porthus bygget til skovløberen. Her har altid været dyr, i dag er bestanden af hjorte på over 2.000.

Bestil salgsmateriale

Mosehøjvej 7A, 2920 Charlottenlund

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Ivan Eltoft Nielsen
Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen
Ansvarlig indehaver
Ejendomsmægler & valuar MDE
ivan@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg