Martin Luther Kings Vej 3, 1. TH., 2450 København SV

Martin Luther Kings Vej 3, 1. TH.

1. sal

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:98 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

Martin Luther Kings Vej 3, 1. TH.

I forbindelse med det annoncerede åbne hus bedes man som kunde følge sundhedsministeriet anbefalinger omkring afstand og håndhygiejne, der lukkes kun 2 hold ind af gangen og i bedes holde afstand. De resterende bedes vente udenfor med minimum 2 meters afstand, indtil det første holde forlader lejligheden og der vil ske rotation. Der vil være håndsprit ved indgangen, som alle bedes benytte.

Lyset. Udsigten. Detaljerne! Denne unikke lejlighed på Martin Luther Kings vej 3 har det hele. Her får du den perfekte blanding af stilrenhed og moderne komfort, og så kan du tilmed glæde dig til at nyde den brede udsigt over vandet fra to altaner – alt sammen i Københavns helt nye kanalby, Engholmene.

Boligen er placeret på første sal – men er hævet en halv etage ekstra ved gadeplan, dvs. 1,5 etage – i et nybyggeri fra 2017, der tilfredsstiller alle behov for nutidens drømme om luksus. Ejendommen er opbygget i arkitektoniske rammer, og med vandkanten lige for døren er man sikret en helt vidunderlig udsigt. Der forefindes både kælderrum og elevator, ligesom der er brugsret til en smukt anlagt gårdhave, der åbner op mod havnen en halv etage over det omkringliggende terræn. Lejlighederne er indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik, og det 98 kvadratmeter store boligareal fremstår særdeles indbydende med gennemgående lyse gulve, der spiller flot op imod de hvide flader og de højloftede rum. I stuen brager lyset desuden ubesværet ind gennem sydvendte panoramavinduer, der foruden at fungere som evigt foranderlige malerier også skaber en luftig og åben atmosfære. I det snedkerfremstillede Trend-køkken er der anvendt kvalitetsbevidst interiør med blandt andet hvide, grebsfrie elementer, lækre hårde hvidevarer og en Corian-bordplade. Samme detaljerigdom går igen i det eksklusivt indrettede badeværelse, hvor en glasafskærmet bruseniche og sandfarvede fliser bidrager til rummets elegante helhedsindtryk. Hjemmet fuldendes af to reelle værelser, og som en ekstra tilføjelse er der gulvvarme i hele lejligheden.

De to altaner er placeret i hver sin ende med udsigt over vandet fra flere verdenshjørner. Kig er der også til både solopgang og solnedgang, og det er også fra altanen, at du får første parket til det attraktive havnemiljø. Ejendommen ligger på Kærholm, der er en af de bedst beliggende øer på Enghave Brygge i Sydhavnen. Her bosætter du dig ikke blot ved vandet, men derimod omgivet af det, og du kommer således til at leve det ægte øliv, selv om du befinder dig midt i hovedstaden. Fra adressen er der kort afstand til Kødbyen på Vesterbro samt til Indre By, hvor du finder shoppingmuligheder og hyggelige stræder. Ydermere er både Fisketorvet og havnebadet Copencabana lige lige rundt om hjørnet, og i forhold til dagens praktiske gøremål findes både bus, indkøb og Dybbølsbro S-togsstation ganske tæt på.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
George Marshalls Vej 9, 2. 1., København SV

Lejlighed

George Marshalls Vej 9, 2. 1., København SV

Pris

8.600.000 DKK

Ejerudgift

5.484 DKK

Boligareal

111 m2

Værelser

4

P. Knudsens Gade 16, 2. th., København SV

Lejlighed

P. Knudsens Gade 16, 2. th., København SV

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

6.094 DKK

Boligareal

177 m2

Værelser

6

Skovvej 8A, 2., Klampenborg

Lejlighed

Skovvej 8A, 2., Klampenborg

Pris

5.995.000 DKK

Ejerudgift

10.935 DKK

Boligareal

122 m2

Værelser

4