Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Månehøjen 11, 3100 Hornbæk

Herfra kan man se evigt.

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:10.500.000 DKK
  • Ejerudgift:3.191 DKK
  • Boligareal:95 m2
  • Grundareal:1.274 m2
  • Kælder:33 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1973

Herfra kan man se evigt.

Månehøjen er et vejnavn, der giver rigtig god mening. Vejen ligger højt i terrænet, men ingen af de andre sommerhusene ligger så højt som Månehøjen 11. Med uhindret udsigt til Rudolf Tegners museum, statueparken og skulpturerne i det lyngklædte naturområde er beliggenheden enestående. Sommerhuset er lige så vildt som udsigten. Huset blev renoveret i 2007 i en sikker hånd og forståelse for tiden, der ville komme. Med lameller på facaden, fastmøbleret loungeterrasse, køkkenø og store, åbne og lange kig er alle 95 m2, og kælderen på 30 m2, mere en privat ressort end et sommerhus 40 minutter fra København.

Månehøjen er en blind vej. Her er kun få sommerhuse. En del af dem er ejet af udenlandsdanskere, som ikke kommer så ofte. Et uforstyrret sted, hvor de mange stisystemer ikke forsvinder i nye matrikler.Farverne i udsigten forandrer sig, men det gør udsigten ikke. Udsigten er fredet og vil altid være der. Stranden ligger lige om hjørnet. Hornbæk har stor natur og lyset fra havet. Byen blev naturligt den sommerhusby, som først fik kunstnere som Tegner og borgerskabets opmærksomhed.


Bestil salgsmateriale

Månehøjen 11, 3100 Hornbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg