Lærkevænget 13, Tibirke Sand, 3300 Frederiksværk

Med gourmand køkken og selvforkælende badeværelse ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:84 m2
  • Grundareal:2.000 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2021

Med gourmand køkken og selvforkælende badeværelse ...

Skal, skal ikke, og hvis skal, hvor skal man i så fald købe sommerhus? Ja, der er mange fine sommerhuslokationer på Nordkysten, og tænk, i rundkørslen lige før Frederiksværk er der 4 veje, som fører til nogle af de bedste sommerhusbeliggenheder mellem Helsingør og Hundested, nemlig Tisvilde, Asserbo, Frederiksværk, Liseleje og Kikhavn. Naturen er stor heroppe, strandene fantastiske med store, små, nye, ældre, tussegamle, hyggelige, charmerende og lige-til-at-flytte-ind-i sommerhuse.

På Lærkevænget 13 står et arkitekttegnet sommerhus så nyt som fra 2021. Det er på 84 m2 med alle de lækkerier, et nyt sommerhus har i dag. Alt inventar og hårdehvidevarer følger med. Her er 3 soveværelser, loft til kip, hems, åbent køkken, stort badeværelse, overdækket terrasse og solterrasse. Drej af i rundkørslen mod Tisvilde, sommerhuset ligger som en sidevej til Helsingevej i bunden af Lærkevænget 100 meter fra udsigtsbænken og den lille bådebro ved Arresø. Ved den lille marina med udsigtstårnet er der særdeles gode muligheder for at kigge på fugle. Arresø er Danmarks største indsø, med et kæmpe rekreativt potentiale eksempelvis for kano, kajak og øvrig sejlsport – om vinteren er det skøjter og isbådssejllads det handler om. Kanoen, den følger med sommerhuset.

Grunden er på 2000 m2 og selv med tropiske regnskyl absolut ikke vandlidende, da den ligger højt i forhold til omkringliggende arealer. Vegetationen består af flotte store fyrretræer ca. 90 år gamle samt birketræer hvor spætterne har deres boliger. Der er indrettet bålplads samt en gynge i de høje birketræer.

Turen rundt om Arresø er en maratondistance på 42 kilometer på racercykel, gå- eller løbeben. Her er stille og meget smukt, rådyrene er ikke generte i kvarteret. De kommer i haven flere gange om dagen, de spiser hvad de finder, og så går de videre til naboen. Vi er i Tibirke Sand, en beplantet skov mod sandflugt, derfor Tibirke Sand. Skoven er vokset sammen med Tisvilde Hegn. Fra Lærkevænget er der 10 cykelminutter gennem skoven til de bedste, kilometerlange strande i Kattegat. Cykelturen til Tisvildeleje tager 20 minutter, hvor sommerens højdepunkt er Musik i Lejet.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Rørskærvej 12, Ramløse Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Rørskærvej 12, Ramløse Sand, Frederiksværk

Pris

4.850.000 DKK

Boligareal

184 m2

Grundareal

2.502 m2

Værelser

6

Lars Holmsvej 9A, Frederiksværk

Fritidshus

Lars Holmsvej 9A, Frederiksværk

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

152 m2

Grundareal

1.201 m2

Værelser

5

Skovtoften 13, Frederiksværk

Fritidshus

Skovtoften 13, Frederiksværk

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

125 m2

Grundareal

1.909 m2

Værelser

4