Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Skovtoften 13, 3300 Frederiksværk

Midt i fællesskabet af natur, mountainbikes og gråhårede cykler...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:125 m2
  • Grundareal:1.909 m2
  • Værelser:4
  • Garage:27 m2
  • Bygget/ombygget:1960/1972

Midt i fællesskabet af natur, mountainbikes og gråhårede cykler...

Har man glemt, at det også er et menneskeligt vilkår at blive glad, så skal man såmænd bare køre en tur til sommerlandet nord for Arresø. Heroppe, med få kilometer til hinanden, her ligger Kikhavn, Liseleje, Frederiksværk, Asserbo og Tisvilde som nogle af de mest populære sommerhusbyer på Sjælland. Turen til og fra København er så kort, at mange vælger at bo her hele sommeren og ofte også i skuldertiden, altså forår og efterår. De pendler frem og tilbage mellem arbejde og livet på sommerhuslandet. Naturen er stor og smuk med vandet i Kattegat, søer, skove og trolderierne i Tisvilde Hegn.

Midt i fællesskabet af natur, mountainbikes, gråhårede cykler, bare tæer, klipklapper, liggestole og bøger, badetøj og ispinde ligger et sommerhus på en blind vej direkte til fredskov og skovsti til Sparkøbmanden. Her har det ligget siden 1960 i en lysning med sol, sol, sol hele dagen. Men tiden går, og hvis hjertet ikke altid følger med, så skal der forandringer til. Det, om noget, har sommerhuset med alle sine 125 m2 stået model til de sidste par år. Alt, alt, alt er renoveret, alt er fornyet, så det i dag står som et sommerhus, som selv en dømmesyg hedonist bliver glad for. Høje, højglansmalede sommerhuspaneler, loft til kip, smukke gulve, lækkert køkken, lækre badeværelser. Ja, og endda med blomster på taget og en terrasse sydvest med sol på mavsen hele dagen. Grunden er en naturgrund på 1.909 m2. Den passer sig selv, tak for det. Her er rådyrøjne i græsset og fugle i luften, de bruger al deres tid på at spise og er ikke spor generte.

Skovtoften er en vej med masser af børn. Der er 10 cykelminutter til strandene i Kattegat, 5 til Arresø. Kanalen i Frederiksværk forbinder Roskilde Fjord med Arresø, men vi er på kanten af Tisvilde Hegn, et stort naturområde, der strækker sig langs Kattegatkysten fra Tisvildeleje til Asserbo og Liseleje. Det er en tilplantet plantage, fordi området omkring 1500 var hjemsøgt af en omfattende sandflugt. I dag er plantagen en skov med grusveje og muld på maven.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Hejrevænget 33, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Hejrevænget 33, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

6.000.000 DKK

Boligareal

134 m2

Grundareal

2.205 m2

Værelser

7

Lærkevænget 24, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Lærkevænget 24, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

2.700.000 DKK

Boligareal

69 m2

Grundareal

1.927 m2

Værelser

2

Egernlunden 12, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Egernlunden 12, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

3.695.000 DKK

Boligareal

114 m2

Grundareal

5.822 m2

Værelser

4