Krusemyntegade 16, 1318 København K

Krusemyntegade 16

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:130 m2
  • Grundareal:70 m2
  • Kælder:21 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1874
  • Energimærke:
    D

Krusemyntegade 16

Enestående og gennemrenoveret byhus med privat gårdhave i hjertet af Nyboder-kvarteret. Her får man et hus med en enestående charme fra 1874, som er istandsat og indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Huset er et af de bedst placerede i idylliske, brostensbelagte Krusemyntegade. De 130 m2 er fordelt på tre etager, og som et af de eneste huse i gaden har det desuden en kælderetage. Byhuset er ekstremt billigt at bo i, både i henhold til ejer – og forbrugsudgifter.
Huset er renoveret fra kælder til kvist i 2019; alt er stilfuldt udført i materialer af allerhøjeste kvalitet, og her får man en eksklusiv bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. En elegant rød tråd i hele boligen er snedkerbygget inventar fra Elmelund Snedkeri. Hermed bindes køkkenet, badeværelserne, stuens store reol, soveværelsets indbyggede minibar og walk-in-closet og kælderetagens bryggers og garderobe sammen. Der er armaturer fra Vola og Quooker-vandhane I køkkenet. Køle/frys med ismaskine fra Gaggenau og Gaggenau kogeplade med integreret emfang. I både køkken, badeværelserne og bryggers er bordpladerne af Corian. Fra køkkenalrummet i stueetagen er der udgang til en afskærmet og fuldstændig ugenert privat gårdhave. Til trods for at man kun er få minutter fra Kongens Nytorv, er dette en sand lille uforstyrret oase med fuldstændig ro, hvor man kan nyde morgen- og aftensol. På første sal finder man en stue og et stort værelse som nemt kan opdeles til to værelser. På anden sal har man master bedroom med minibar, walk-in-closet og et eksklusivt indrettet badeværelse. Her er der også en lille altan, hvor der er sol hele dagen. Kælderetagen rummer vaskefaciliteter, og her er der desuden mulighed for at indrette et gæsteværelse eller kontor. Der er indlagt gulvvarme i hele huset.
Nyboder-kvarteret har sin helt egen atmosfære og er som en lille landsby, hvor gaderne er smalle, og der vokser roser op ad de lave huse. Ikke desto mindre er man i gåafstand fra Københavns centrum, og en kort cykeltur bringer eìn til skønne Østerbro med et attraktivt café- og butiksliv. Desuden har man Kongens Have, Østre Anlæg med Statens Museum for Kunst og Kastellet inden for en radius af få hundrede meter. Offentlig transport når man på under ti minutter på Østerport eller Kongens Nytorv


Udforsk andre
Villaer til Salg

NYHED
Svend Grates Vej 6, Karlslunde

Villa

Svend Grates Vej 6, Karlslunde

Pris

12.995.000 DKK

Boligareal

227 m2

Grundareal

1.226 m2

Værelser

2

NYHED
Kyhnsvej 4, Solrød Strand

Villa

Kyhnsvej 4, Solrød Strand

Pris

12.995.000 DKK

Boligareal

288 m2

Grundareal

1.445 m2

Værelser

6

Kratmosevej 26, Trørød, Vedbæk

Villa

Kratmosevej 26, Trørød, Vedbæk

Pris

12.995.000 DKK

Boligareal

195 m2

Grundareal

888 m2

Værelser

2