Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Krusemyntegade 16, 1318 København K

Krusemyntegade 16

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:130 m2
  • Grundareal:70 m2
  • Kælder:21 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1874
  • Energimærke:
    D

Krusemyntegade 16

Enestående og gennemrenoveret byhus med privat gårdhave i hjertet af Nyboder-kvarteret. Her får man et hus med en enestående charme fra 1874, som er istandsat og indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Huset er et af de bedst placerede i idylliske, brostensbelagte Krusemyntegade. De 130 m2 er fordelt på tre etager, og som et af de eneste huse i gaden har det desuden en kælderetage. Byhuset er ekstremt billigt at bo i, både i henhold til ejer – og forbrugsudgifter.
Huset er renoveret fra kælder til kvist i 2019; alt er stilfuldt udført i materialer af allerhøjeste kvalitet, og her får man en eksklusiv bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. En elegant rød tråd i hele boligen er snedkerbygget inventar fra Elmelund Snedkeri. Hermed bindes køkkenet, badeværelserne, stuens store reol, soveværelsets indbyggede minibar og walk-in-closet og kælderetagens bryggers og garderobe sammen. Der er armaturer fra Vola og Quooker-vandhane I køkkenet. Køle/frys med ismaskine fra Gaggenau og Gaggenau kogeplade med integreret emfang. I både køkken, badeværelserne og bryggers er bordpladerne af Corian. Fra køkkenalrummet i stueetagen er der udgang til en afskærmet og fuldstændig ugenert privat gårdhave. Til trods for at man kun er få minutter fra Kongens Nytorv, er dette en sand lille uforstyrret oase med fuldstændig ro, hvor man kan nyde morgen- og aftensol. På første sal finder man en stue og et stort værelse som nemt kan opdeles til to værelser. På anden sal har man master bedroom med minibar, walk-in-closet og et eksklusivt indrettet badeværelse. Her er der også en lille altan, hvor der er sol hele dagen. Kælderetagen rummer vaskefaciliteter, og her er der desuden mulighed for at indrette et gæsteværelse eller kontor. Der er indlagt gulvvarme i hele huset.
Nyboder-kvarteret har sin helt egen atmosfære og er som en lille landsby, hvor gaderne er smalle, og der vokser roser op ad de lave huse. Ikke desto mindre er man i gåafstand fra Københavns centrum, og en kort cykeltur bringer eìn til skønne Østerbro med et attraktivt café- og butiksliv. Desuden har man Kongens Have, Østre Anlæg med Statens Museum for Kunst og Kastellet inden for en radius af få hundrede meter. Offentlig transport når man på under ti minutter på Østerport eller Kongens Nytorv


Udforsk andre
Villaer til Salg

Smallegade 50A, Frederiksberg

Villa

Smallegade 50A, Frederiksberg

Pris

13.950.000 DKK

Boligareal

138 m2

Værelser

4

Dempeeng 18, Trørød, Vedbæk

Villa

Dempeeng 18, Trørød, Vedbæk

Pris

13.400.000 DKK

Boligareal

188 m2

Grundareal

1.000 m2

Værelser

5

Solbakken 17, Holte

Villa

Solbakken 17, Holte

Pris

12.650.000 DKK

Boligareal

152 m2

Grundareal

1.026 m2

Værelser

7