Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kochsvej 37, 4., 1812 Frederiksberg C

Som romerne i Asterix og Obelix

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:137 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1899
  • Energimærke:
    E

Som romerne i Asterix og Obelix

Frederiksberg har den lille landsbys kurage og hjerte til at ville og kunne det hele selv. Frederiksberg er Frederiksberg, og slet, slet ikke København, selv om den er lige så omringet af København, som romerne belejrede en gallisk landsby med Asterix og Obelix. Men med beundringsværdige ejendomme, haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet og man kan blive ved, kan man, har Frederiksberg så stor en identitet og så meget at byde på, at selv København må være lidt misundelig.

Tæt på det hele ligger en lejlighed øverst oppe på 4. sal. Øverst oppe er positive ord i en ejendom, for det betyder udsigt, lys og distance til lyden fra bilerne på gaden. Lejligheden er på 137 m2 og bygget i 1899 med de tidstypiske detaljer, vi ikke ser nybygget mere. Den smukke og generøse stukkatur i lofterne skal man sætte pris på, for de fortjener at blive beundret. De 3 stuer en suite giver dybde, og de nuværende ejere har med forståelse moderniseret alt uden at glemme, hvor den det hele kommer fra. Der er én lejlighed på hver etage, ingen har naboens sko og skraldeposer stående udenfor.

Kochsvej ligger på kanten af det hippe og unge Vesterbro og ikke langt fra Frederiksberg Have. Haven er en landskabshave designet til at gå på opdagelse i. Her er søer, snoede stier og planlagte overraskelser. Der er smukke villaer med grønne forhaver på Kochsvej, og der er engelskinspirerede rækkehuse. Det er en vej med blandede boliger, lidt udansk måske, men netop den kultur gør Kochsvej til én af de mest attraktive veje i det klassiske og historiske Frederiksberg.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Lejlighed

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.091 DKK

Boligareal

95 m2

Værelser

3

Strandboulevarden 98, 4. th., København Ø

Lejlighed

Strandboulevarden 98, 4. th., København Ø

Pris

7.995.000 DKK

Ejerudgift

3.532 DKK

Boligareal

128 m2

Værelser

4

Strandboulevarden 35, 5. tv., København Ø

Lejlighed

Strandboulevarden 35, 5. tv., København Ø

Pris

6.997.000 DKK

Ejerudgift

2.595 DKK

Boligareal

59 m2

Værelser

2