Kløverbakken 21, Ordrup, 4540 Fårevejle

Schhh ... sig det ikke til nogen

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:104 m2
  • Grundareal:1.200 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2011

Schhh ... sig det ikke til nogen

Ordrup i Odsherred ligger ud til Sejerøbugten, hvor der ikke er langt til Ordrup Næs samt Sjællands Odde. Her ligger nogle af de bedste sand- og badestrande på Sjælland. Her findes en mangfoldig natur med mulighed for mange spændende oplevelser og aktiviteter. Dette gælder både sommer og vinter. Det være sig vinterbadning og hygge ved brændeovnens skær eller i sommerens varme måneder med skovture eller strand og sand mellem tæerne. Kløverbakken er et af de klassiske sommerhusområder i Ordrup, et pusterum, et fristed langt fra hverdagen.
Huset er på 104 m2 og bygget i 2011, og det ligger tæt på den kuperede Kårup Skov, som er en af skovene i Odsherred med sjove aktivitetspladser for børn og voksne, samt muligheder for mountainbike, løb og vandreture.Huset vil ikke bede om opmærksomhed og vedligeholdelse de næste mange år. Det samme gælder grunden, bortset fra en græsplæne, som gerne vil klippes en gang imellem. Grunden er på 1200 m2 beliggende for enden en blind vej. Der er godt naboskab og der er ikke langt til isbod, spisesteder og indkøb.Der findes flere attraktive strande i nærheden af Ordrup, bl.a. Vraget Strand ud mod Nekselø Bugt. Vraget Strand er sand, smukke klitter og det absolut bedste badevand i Odsherred.
Her er ikke mange mennesker, sådan skal det være og sådan skal det helst forblive. Så sig det ikke til nogen, der er mange andre børnevenlige strande med lavt og roligt vand.Der er ligeledes gode muligheder for lystfiskeri og golf i nærheden. Ordrup ligger bare en time fra København. Området er en del af de UNESCO-bevarede områder. Her findes blandet Geopark Odsherred, Dragsholm Slot samt mange hyggelige gårdbutikker og boder med jordens grøntsager.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Rørmosen 10, Kårup, Fårevejle

Fritidshus

Rørmosen 10, Kårup, Fårevejle

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

74 m2

Grundareal

1.347 m2

Værelser

3

Odinshøj 1, Veddinge, Fårevejle

Fritidshus

Odinshøj 1, Veddinge, Fårevejle

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

90 m2

Grundareal

1.972 m2

Værelser

4

Klydelunden 12, Veddinge Bk, Fårevejle

Fritidshus

Klydelunden 12, Veddinge Bk, Fårevejle

Pris

3.995.000 DKK

Boligareal

76 m2

Grundareal

921 m2

Værelser

3