Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Klerkegade 2F, 3., 1308 København K

En spitzenklasse foryngelseskur i den gamle Frimurerloge

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:216 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1867/2017
  • Energimærke:
    B

En spitzenklasse foryngelseskur i den gamle Frimurerloge

Klerkegade er så stille og diskret en gade i København, at man lige skal tænke sig om for at stedfæste den. Og det selv om gaden snart er 400 år gammel, er vildt charmerende, har toppede brosten og går fra Borgergade til Rigensgade. Over hovedindgangen til ejendommen i nummer 2 skrev Den Danske Frimurerorden 1868 i romertal, for ejendommen var bygget til dem. Den gang som nu stod den alene på sin side af gaden. Stor og imponerende er den, bygget i den historicistiske periode, fællesbetegnelsen for den europæiske arkitekturstrømning, der efterlignede tidligere stilarter fra fx den ægyptiske kunst, fra antikken, gotikken, renæssancen og barokken.

Salomons Palæ, hedder ejendommen, som i 2017 var igennem en foryngelseskur til 49 spitzenklasse ejerlejligheder. Øverst oppe ligger en af de mest interessante og spektakulære lejligheder i København. Interessant, fordi arkitekturen er dramatisk, har autenticitet og historie. Og spektakulær, fordi lejligheden er på 216 m2, har en sjælden højde til loftet, elevator, privat tagterrasse, privat parkering og fordi den er så pivlækker i sit valg af materialer og udnyttelse af rummene. Prisskiltet på døren tiltaler de få, absolut ikke de mange. Men søger man noget ganske særligt med eller uden bopælspligt, så finder man næppe noget, der er meget bedre i den bedste del af København.

Fra Klerkegade er alt i København tæt på. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker. Alt er lige om hjørnet, også kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er fristeder, som gør en by til en metropol. Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade ligger få hundrede meter væk, det samme gør Nyhavn og Kongens Nytorv. Fornemt og royalt er det hele, sådan skal det være i Kongens og Dronningens København.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Amerika Plads 23, 12. tv., København Ø

Lejlighed

Amerika Plads 23, 12. tv., København Ø

Pris

18.000.000 DKK

Ejerudgift

7.129 DKK

Boligareal

160 m2

Værelser

4

Svanemøllevej 10, st., København Ø

Lejlighed

Svanemøllevej 10, st., København Ø

Pris

18.000.000 DKK

Ejerudgift

5.254 DKK

Boligareal

229 m2

Værelser

7

Larsensvej 11A, Vedbæk

Villa

Larsensvej 11A, Vedbæk

Pris

17.995.000 DKK

Boligareal

222 m2

Grundareal

1.000 m2

Værelser

6