Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildegårdsvej 55D, 2900 Hellerup

Kildegårdsvej 55D

Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Rækkehus
  • Boligareal:207 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1917/2018
  • Energimærke:
    C

Kildegårdsvej 55D

Den Gamle Politigård i Hellerup har fået nyt liv og er omdannet i historiske omgivelser til 6 klassiske town houses med plads til hele familien. Hvert town house har sit helt eget udtryk med udnyttelse af ejendommens oprindelige arkitektur til en funktionel indretning.
Renoveringen er udført i høj kvalitet, skarpt design og med stor respekt for ejendommens historiske udtryk. Alle boliger er i 4 åbne plan forbundet via spændende trappeforløb.
De byder alle på special designet køkken fra COPI Groups eget designteam. Badeværelse med terrazzo-look fliser og lækre amarturer.
Her er imponerende loftshøjde, smukke gulve, elegante paneler og dørgreb samt flotte døre, designet som det oprindelige udseende.

Boligen er på 207 etagemeter i 4 plan. Smukt indgangsparti, villaens oprindelige. Easy living for børnefamilien. 2 soveværelser. Stueplan indeholder møblerbar entre med gæstetoilet. Stort køkkenalrum med spiseplads til 10-12 personer samt lækker terrasse. 1.sal har dejlig opholdsstue med udsigt over kvarteret samt badeværelse med brus. 2. sal har yderligere to fine værelser med skøn udsigt. Nederste etage med badeværelse, bryggers, 2 disponible rum og 1 depotrum. Elegant renoveret med stor respekt for den oprindelige arkitektur.
Placering ved nogle af Nordsjællands mest populære privatskoler, idrætsfaciliteter, indkøb, kulturliv og nem transport til og fra København. Der medfølger privat parkeringsplads til boligen.

Udforsk andre
Rækkehuse til Leje

Skodsborg Strandvej 102C, Skodsborg

Villa

Skodsborg Strandvej 102C, Skodsborg

Leje pr. md.

55.000 DKK

Boligareal

182 m2

Grundareal

1.000 m2

Værelser

6