Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Jernbaneplads 6, 2., 4300 Holbæk

Vi finder lige den lillebitte violin frem ...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:2.995.000 DKK
  • Ejerudgift:3.633 DKK
  • Boligareal:191 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1920/2017
  • Energimærke:
    D

Vi finder lige den lillebitte violin frem ...

Der er Holbæk Havn med færgen til Orø, der er Holbæk Lystbådehavn, og så er der Holbæk Gammelhavn. Det er ikke et enten/eller, men et både/og, for de 3 havne fylder meget i Holbæk, ikke bare maritimt, men også kulturelt. Små 500 meter fra havnen er der en tom lejlighed på 2. sal på Jernbaneplads 2. Ja, med den adresse er lejligheden selvfølgelig tæt på Holbæk Station. Dejlig nemt med tog til overalt i Danmark. Lydtætte vinduer, mange tak. Ejendommen er bygget i 1920.

Lejligheden ligger på 2. sal, og heroppe er der udsigt til fjordvandet i Holbæk Fjord. Med 191 m2 er den en stor lejlighed, pivlækker er den, og den er lige til at flytte ind i. Måske en af de bedste beliggenheder i Holbæk. Masser af lys, tæt på alt, på restauranterne i byen og indkøb. Velholdt er lejligheden med vestvendt altan, lige til at flytte ind i. En lejlighed bliver ikke meget bedre i Holbæk. Vi finder lige den lille violin frem.

Kulturbiografen Frysehuset åbnede for nogle år siden i et tidligere frysehus på det gamle havneområde. Med Filmtorvet opfordres Holbækgenserne til at skabe deres egne arrangementer i Holbæk Havn. Og så er der mange skoler og gymnasier i Holbæk, private og kommunale, og det er ikke tilfældigt, at mange vælger at flytte til byen. Med masser af kultur, Danmarks største sportcenter, mindre erhverv, regionalt sygehus, industrier, trykkeri, lækre forretninger og restauranter er her mange arbejdspladser. Og så ligger det hele bare en time med toget fra København.

Bestil salgsmateriale

Jernbaneplads 6, 2., 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Kevin Sparwath Nielsen
Kontaktperson

Kevin Sparwath Nielsen
Salg og vurdering
kevin@eltoftnielsen.dk 31 14 79 05

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Lejligheder til Salg