Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hulsøvang 17, 2960 Rungsted Kyst

Tak, tak, tak og tusind tak

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:231 m2
  • Grundareal:1.182 m2
  • Kælder:67 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1953
  • Energimærke:
    B

Tak, tak, tak og tusind tak

Bolbroengen er en tak til istiden, det er en tak til Hørsholm kommune for at købe de 4,4 hektar favorabelt mod aldrig at acceptere at udstykke det til bebyggelse, og det er en tak til fredningsstyrelsen for at sætte det endelige punktum ved at frede det hele til evig tid. Men Bolbroengen selv skal også have en tusind tak for at invitere sjældne, vilde engblomme og maj-gøgeurt indenfor, så de kan få fred og ro til at vokse. De står her i maj og juni, og det er så smukt. Hvor finder vi dem ellers i Danmark?

10 ejendomme på vestsiden af Hulsøvang ligger direkte til Bolbroengen, huset i nummer 17 er ét af dem. Det er et lækkert hus, gennemført i materialer og sat i stand med sikker hånd og smag. Her er 298 etagemeter, hvor de 231 m2 er beboelse i stueetage og 1. sal med Dinesen gulvplanker. Bøjsø vinduerne er store, og de vender den rigtige vej, mod vest og den uberørte, aldrig opdyrkede, stille natur i Bolbroengen. Det er også her Solen rødmer som var den genert, når Jorden drejer den ned. Alt, alt, alt er lige til at flytte ind i. Bolbroengen er et barometer på, hvor fint et område kan være, selv om det er omringet af villaer, hvor vilde arter ellers kan have hårde betingelser.

Fra Hulsøvang er der nem og hurtig adgang til skoven, svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball, ishockey, gode skoler og gymnasium. Rungsted Havn har et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Rungsted oppe på land er en by med supermarked, forretninger, golfbane og togstation med kystbane mod Helsingør og København og lufthavnen mod syd.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Rungsted Strandvej 73A, Rungsted Kyst

Villa

Rungsted Strandvej 73A, Rungsted Kyst

Pris

10.498.000 DKK

Boligareal

210 m2

Grundareal

1.255 m2

Værelser

7

Sømandshvile Park 21, Rungsted Kyst

Villa

Sømandshvile Park 21, Rungsted Kyst

Pris

8.995.000 DKK

Boligareal

173 m2

Grundareal

324 m2

Værelser

5

Helleholm 29, Rungsted Kyst

Villa

Helleholm 29, Rungsted Kyst

Pris

8.750.000 DKK

Boligareal

152 m2

Grundareal

545 m2

Værelser

3