Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Harsdorffsvej 7A, 1. tv., 1874 Frederiksberg C

En særlig bonus, som for alvor inviterer lyset ind...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:52 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN9798
  • Energimærke:
    D

En særlig bonus, som for alvor inviterer lyset ind...

Vi ser det så ofte, og vi ser det i særdeleshed mange steder på Frederiksberg: Vejnavne opkaldt efter personer, hvor tiden med tiden har slettet alle navnespor. Men pointen er, at hvis man vil have sit navn på et vejskilt, ja, så skal man bare sørge for at blive rigtig dygtig til noget. Som C.F. Harsdorff, den klassicistiske arkitekturs fader i Danmark og mentor for nogle af de dygtigste arkitekter i 1700- og 1800-tallet. Listen af hans arbejde er lang, og Harsdorffs Hus og Erichsens Palæ på Kongens Nytorv er vel nok de mest kendte. Harsdorff fik sit vejnavn på Frederiksberg, tak for det siger vi, for så bliver han aldrig helt glemt.

Ejendommen Harsdorffsvej 7A ligger i et stille og roligt Frederiksbergkvarter. Den er bygget i 1909, og naiii hvor hyggelig, har man bare lyst til at sige om lejligheden oppe på 1. sal. Kæmpestor er den ikke, men hver af de 52 m2 er rigtig godt udnyttet. Køkkenet er spritnyt, det samme er badeværelset. Og så er karnappen i stuen en særlig bonus, som for alvor inviterer lyset ind. God ejerforening, loftrum, meget lille ejerudgift, lige til at flytte ind i.

Harsdorffsvej ligger tæt på Sankt Jørgens Sø, den ene af de 3 søer. Peblinge Sø er anlagt i den sene middelalder, Sortedams Sø er fra 1500-tallet og Sankt Jørgen Sø fik i 1800-tallet den form, den har i dag. Frederiksberg har haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet. Kulturen er stor på Frederiksberg med mange navnevejnavne, fordi byen anerkender mennesker, som er dygtige til noget.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg