Grusbakken 17, Veddinge Bakker, 4550 Asnæs

En ledig byggegrund i Veddinge Bakker? Umuligt ...

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:1.200 m2

En ledig byggegrund i Veddinge Bakker? Umuligt ...

En ledig byggegrund i Veddinge Bakker? Umuligt …

Med 235.000 sommerhuse i lille Danmark giver det mening at stille sig selv det spørgsmål, om der er plads til ét til. Bare ét, bare et lillebitte et. Nej, lyder det følsomme svar, køb et gammelt sommerhus, riv det ned og byg et nyt. Hmm … siger den fornuftige, hvorfor skulle jeg betale for sommerhus, for derefter at betale for at få det revet ned? Heldigvis vinder fornuft ind imellem over følelser, men man skal være heldig eller hittepåsom for at finde en ledig sommerhusgrund, især hvis den skal ligge i Veddinge Bakker. At finde en ledig grund her er stort set umuligt.

Men det umulige sker, for nu er der en ledig grund i Veddinge Bakker. Endda en af dem, der ligger højt med stor udsigt over Sejerøbugten og Sjællands Odde til højre. Grunden er på 1200 m2, og giver rig mulighed for at bygge drømmehuset.

Det nye sommerhus vil ligge 37 meter over havet. Herfra er der 10 gåminutter ned, 20 gåminutter tilbage. Der er meget bakket i Veddinge Bakker. Strandene i Sejerøbugten er nogle af de bedste på Sjælland, og det kuperede landskab er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred.

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg

Uglelunden 16, Fårevejle

Byggegrunde

Uglelunden 16, Fårevejle

Pris

1.295.000 DKK

Grundareal

1.211 m2

Kastorvej 15, Vejby

Byggegrunde

Kastorvej 15, Vejby

Pris

1.950.000 DKK

Grundareal

1.384 m2