Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gjorslevvej 4, Højby Lyng, 4573 Højby

Her hyggede køerne sig i vand til koknæene...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.995.000 DKK
  • Ejerudgift: 1.721 DKK
  • Boligareal:80 m2
  • Grundareal:1.240 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1975/2007

Her hyggede køerne sig i vand til koknæene...

Tæt på Gudsmindrup Strand og meget, tæt på Korevlerne og Kohaverne. Ja, pudsige stednavne deroppe i Højby Lyng med bare nogle få hundrede indbyggere. Men hvad byen ikke har i størrelse, det har naturen til gengæld. Stor er den med den smukkeste skov, revler i vandet, marsk, klitter, lyng og bondegården Ellingegård, som engang ejede det meste af sommerhusjorden hele vejen til Sejerø Bugt. Her gik køerne og hyggede sig i vand til koknæene på revlerne, og længere oppe græssede de i haverne, ja, i haver til komaver. Så Korevlerne og Kohaverne er ikke så pudsige stednavne endda, de giver rigtig god mening.

Vi er midt i Sejerø Bugt, og det er lige her, at nogle af de bedste strande på Sjælland ligger. Gudmindrup Strand er kåret til Danmarks bedste strand, og sommerhuset på Gjorslevvej ligger bare få hundrede meter fra Korevlerne og Gudmindrup Strand. Med den beliggenhed er det et gammelt sommerhusområde, selvfølgelig, men huset er bygget i 1975, og alle 80 m2 har med kærlige hænder været igennem modernisering, så alt står lige til at flytte ind i. Terrassen er stor og delvis overdækket, tak for det, for den vender mod syd og vest, altså sol på bar mave og ansigt hele dagen. Grunden er på 1.240 m2 med en ugeneret have, nem at passe.

Turen til stranden går over Danmarks længste badebro, 400 meter over fuglereservat og Korevlerne ud til klitterne. Her ligger Gudmindrup Strand, den børnevenlige sand- og badestrand. Fladvandet er den, her er der muslinger, krabber og søstjerner i sandbunden. De kan plukkes og spises. Højby Lyng er et af de mest attraktive sommerhusområder i Nordvestsjælland. Den lokale kro har de bedste anmeldelser fra Tripadvisor, og så ligger Dragsholm Slot med Michelin restauranten ikke langt herfra. Book bord i god tid, skaldyrsaftenerne er typisk booket flere måneder i forvejen. Naturen er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred, som istiden har dannet og formet med gletsjere.

Bestil salgsmateriale

Gjorslevvej 4, Højby Lyng, 4573 Højby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Fritidshus

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.780 m2

Værelser

3

Hvidtjørnevej 4, Lumsås, Nykøbing Sj

Fritidshus

Hvidtjørnevej 4, Lumsås, Nykøbing Sj

Pris

3.995.000 DKK

Boligareal

71 m2

Grundareal

765 m2

Værelser

2

Lindevangen 1, Rørvig

Fritidshus

Lindevangen 1, Rørvig

Pris

2.495.000 DKK

Boligareal

76 m2

Grundareal

1.817 m2

Værelser

3