Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gammel Strandvej 209C, ST., 3060 Espergærde

En skulpturpark af hvide bygninger

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:134 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2010
  • Energimærke:
    B

En skulpturpark af hvide bygninger

I egen park og på kanten af egen strand højt hævet over Øresund ligger en skulpturpark af hvide bygninger i et fællesskab af 8 lejligheder bygget i 2010. Vi er på Gammel Strandvej i Espergærde, hvor bygninger og lejligheder står som arkitektoniske sammenstød til den gamle fiskerby. Vanvid, vil nogle sige. Måske, men vanvid holder ind imellem, og det gør det bestemt her. Som nabo til en stor, smuk palævilla kan kontrasterne næsten ikke blive større. Men de er begge født ud af kærlighed til arkitektur, til detaljer og en vilje, der vil sine omgivelser noget.

I stedet for at placere de 4 bygninger mod vandet i øst, er de med et arkitektonisk greb placeret mod sydvest, dér, hvor solen er. Så her er lys hele dagen og udsigt over vandet. Med 284 etagemetre tinglyst areal er lejligheden i 209c stuen stor med en planløsning, der er lige så spændende som bygningskroppen ude. Med en historie på bare 10 år er lejligheden ny, alt er lige til at flytte ind i, her vil ikke være meget vedligeholdelse de næste mange år. Alle 8 lejligheder deler park, strand og badebro i et naboskab, hvor børn ikke kunne have det bedre.

Alle bygninger vender ryggen til Gammel Strandvej. I Espergærde er der ikke meget trafik på strandvejen, så bortset fra lyden af bølgernes dønninger mod stranden, er her stille, meget stille.
Fra Espergærde er der bare 2 kilometer til Louisiana Museum of Modern Art, hvor kunsten, naturen og arkitekturen mødes, som var det aftalt fra begyndelsen. Espergærde begynder sin historie som et lille fiskerleje allerede i 1500-tallet. I 1800-tallet blev kysten attraktiv for landliggere, dem, der boede i byerne om vinteren og søgte naturen om sommeren. Gennem de sidste 150 år har byen udviklet sig til en hyggelig by lige syd for Helsingør med indkøb, gode restauranter og hyggelige caféer.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Østre Pennehavevej 8, st., Rungsted Kyst

Lejlighed

Østre Pennehavevej 8, st., Rungsted Kyst

Pris

7.295.000 DKK

Ejerudgift

4.639 DKK

Boligareal

146 m2

Værelser

6

FORBEDRET PRIS
Rahbeks Alle 18, 2. tv., Frederiksberg C

Lejlighed

Rahbeks Alle 18, 2. tv., Frederiksberg C

Pris

7.995.000 DKK

Ejerudgift

5.141 DKK

Boligareal

108 m2

Værelser

4

Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

Lejlighed

Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.783 DKK

Boligareal

105 m2

Værelser

3