Dortheavej 2, 4583 Sjællands Odde

Dortheavej 2

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:1.713 m2

Dortheavej 2

En god investering! Drømmer du om at bygge din egen fritidsbolig, så skal du se nærmere på denne fantastiske naturgrund på 1.713 m2. I de mest skønne og naturrige omgivelser og kun 150 meter fra Sejerøbugten via smuk natur, udbydes 3 unikke udstykninger.

Udstykningerne ligger i et gammelt plantage-lignende sommerhusområde og med en fuldstændig ugeneret beliggenhed, som fungerer perfekt som det sted, hvor du skal slappe af, nyde naturen og det fantastiske dyreliv langt væk fra den stressede hverdag.

Der er på grunden tinglyst en brugsret samt adgangsret til en strandlod, som tillader at opholde sig samt evt. opbevare en båd på strandlodden. Kontakt Ivan Eltoft Nielsen, Odsherred, for nærmere info herom.

Sjællands Odde er bl.a. kendt for sine mange soltimer og for at være smukt, råt og mildt på én gang. Badevandet er skønt, og kysten er kendt for sit rene og klare badevand, samt for sine rige fiskemuligheder, både fra båd eller strand, samt for de oplagte forhold for kitesurfere, kajakroere mv. På grundene er der tinglyst opholdsret på stranden samt bådret.

Den perfekte mulighed for dig, der ønsker en fantastisk beliggende naturgrund tæt på vandet og med attraktive rammer for at opgøre dit eget drømmehus.

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg

Uglelunden 16, Fårevejle

Byggegrunde

Uglelunden 16, Fårevejle

Pris

1.295.000 DKK

Grundareal

1.211 m2

NYHED
Solkrogen 6A, Gilleleje

Byggegrunde

Solkrogen 6A, Gilleleje

Pris

5.250.000 DKK

Grundareal

742 m2