Bøssebjerg 3, 4500 Nykøbing Sj

Bøssebjerg 3

Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Boligareal:307 m2
  • Grundareal:21.511 m2
  • Kælder:6 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1877/1978
  • Energimærke:
    D

Bøssebjerg 3

Landejendom med betagende havudsigt og smuk natur udbydes. Går I med drømmen om at få en smuk landejendom i naturrige omgivelser, så er denne ejendom det, som I leder efter. Boligen er placeret udenfor Strandhusene, og her får I fornemmelsen af at bo helt for jer selv, da huset ligger for enden af en blind vej omgivet af grønne arealer og et rigt dyreliv.

Det rødmalede stuehus fremtræder med stråtag og mange vinduesparter. Foran ejendommen er der en gårdsplads, hvor bilen kan parkeres, eller I kan gøre brug af garagen.

Indenfor venter der 307 m2 fordelt over halvandet plan, som i stueplan inkluderer et værelse samt et badeværelse, der er udstyret med glasafskærmet bruseniche. Herudover er der en stue med synlige bjælker i loftet. Videre når I køkken-alrummet, der tidligere har været benyttet som staldbygning, men i dag giver jer de optimale rammer til samvær. Her prydes gulvet af rustikke mursten, og så er der et indbygget ildsted, der tilfører en skøn stemning til rummet. Fra alrummet fører trappen jer til førstesalen, der i løbet af de seneste ti år er istandsat, hvor alt er revet ned og bygget op igen. Her træder I op i en utrolig stor stue, hvor loftet er ført til kip, og fritlagte hanebånd dekorerer omgivelser. Fra stuen er der indgang til et værelse og et toilet. Afslutningsvis er der fra stuen udgang til en terrasse, hvor I får udsyn til omkringliggende marker og udsigt over Isefjorden.

Udenfor får I hele 2,1 hektar, som giver jer optimale betingelser til dyrehold. Blandt andet er der en staldbygning med tre bokse, og så er matriklen beriget med ridebane og folde. Rundt om grunden er der anlagt stisystemer, som blandt andet fører jer igennem et mindre skovareal. Fra adressen når I indkøb, skole og daginstitution i en radius af fire og en halv kilometer.

Udforsk andre
Landejendomme til Salg

NY PRIS
Korsvangsvej 2, Veddinge, Fårevejle

Landejendomme

Korsvangsvej 2, Veddinge, Fårevejle

Pris

4.195.000 DKK

Boligareal

245 m2

Grundareal

20.990 m2

Værelser

5

NYHED
Kobbelhuse 4, Regstrup

Landejendomme

Kobbelhuse 4, Regstrup

Pris

3.695.000 DKK

Boligareal

163 m2

Grundareal

20.900 m2

Værelser

4

Stestrupvej 13, Kirke Eskilstrup

Landejendomme

Stestrupvej 13, Kirke Eskilstrup

Pris

5.200.000 DKK

Boligareal

219 m2

Grundareal

20.166 m2

Værelser

3