Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Æblevangen 23, 4581 Rørvig

Trolle i Rørvig og trolde i Tisvilde

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:136 m2
  • Grundareal:2.119 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN7137

Trolle i Rørvig og trolde i Tisvilde

Trolle i Rørvig og trolde i Tisvilde.

Når en vej hedder Æblevangen, er det nok fordi det er en udstykning af en gammel æbleplantage. Så her burde være mange æbletræer. Men kun ét har overlevet, og det står i haven i nummer 23. Som der er dyr i Hakkebakkeskoven, er der også dyr i Trolleskoven. De går fra have til have i Æblevangen, for rådyr spiser stort set hvad som helst, også æbler. Dyrene er ikke generte, og vi er tæt på Trolleskoven, som til forskel fra Troldeskoven i Tisvilde ikke har noget med trolde at gøre. Skoven i Rørvig har fået navnet efter familien Trolle.

Leder man efter et sommerhus i Rørvig, som står knivskarpt efter en totalrenovering, er huset på Æblevangen vel nok noget af det bedste, man kan tilbyde sig selv. Er plads også med på ønskelisten, er 146 m2 til bemærkning et stort sommerhus i bogen om Danske Sommerhuse. Det er bygget i 1969 og ombygget i 1997, men det er ikke tydeligt, for huset kunne lige så godt være bygget sidste år. Det har både patina og stamina, det er meget sort udefra, og meget lyst indefra. Sådan skal et populært sommerhus være. Grunden er på 2.119 m2, og er efter aftale med rådyrene uden hegn eller skel til naboerne.

Rørvig er en af de mest eftertragtede sommerhusbyer på Sjælland. Her er alt. En hyggelig havn, som samler byen. Børnene ligger på maven i havnen og fanger elevatorkrabber, som har fået det pudsige navn, fordi krapperne i løbet af sommeren tager turen op og ned mange gange. Her er færge til Hundested, de bedste strande mod Kattegat, her er vild og kultiveret natur, og så har byen en smuk, gammel bykerne med charmerende fisker- og skipperhuse.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg