Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Åbenrå 28, 3. TH., 1124 København K

Åbenrå 28, 3. TH.

3. sal

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:135 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1734

Åbenrå 28, 3. TH.

I et historisk kvarter midt i København K kan I overtage nøglerne til denne nyere og sjældent udbudte penthouselejlighed på 135 veldisponerede kvadratmeter. Her er både en pragtfuld altan og elevator direkte til lejligheden.

Når I træder ud af elevatoren, befinder I jer allerede i boligen, som udnytter rummet her i opgangen optimalt til overskydende opbevaring med tørreplads og arkivskabe. I selve lejligheden betræder I gennemgående trægulve med gulvvarme overalt, og lysindfaldet er formidabelt.

Opholdsmiljøet råder over et lækkert Svane-køkken, hvor de hvide elementer er toppet af en matchende KUMA-bordplade og derudover udstyret med blandt andet en induktionskogezone fra AEG samt en pyrolyseovn. Køkkenet er i åben forbindelse til den hyggelige stue, og omkring det centrerede opholdsrum ligger de tre indretningsvenlige værelser samt det pæne badeværelse med en bruseniche. Den rummelige altan tilgås fra køkkenet.


I bosætter jer på en fantastisk, stille og tryg beliggenhed med kort afstand til alt, som byen har at byde på af caféer, restauranter og vinbarer. S-tog og metro er lige inden for rækkevidde, hvilket ligeledes gør sig gældende for Kongens Have og Rundetårn – fra boligen har I tilmed vue til Hauser Plads, mens parkering foregår under fine forhold med licens til parkeringshuset ved Israels Plads.

I er placeret privat og uden naboer øverst i den flotte ejendom fra 1734, som i 2014 blev totalrenoveret inde såvel som ude, så alt er i topkvalitet, fungerer godt og føles som nyt. Der er dørtelefon, cykelparkering samt kælderrum, og administrationen af ejendommen er yderst velfungerende uden fællespligter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

Lejlighed

Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.783 DKK

Boligareal

105 m2

Værelser

3

Hauser Plads 16C, 2., København K

Lejlighed

Hauser Plads 16C, 2., København K

Pris

8.495.000 DKK

Ejerudgift

5.676 DKK

Boligareal

169 m2

Værelser

4

Store Strandstræde 18B, 1. 2., København K

Lejlighed

Store Strandstræde 18B, 1. 2., København K

Pris

7.500.000 DKK

Ejerudgift

3.013 DKK

Boligareal

85 m2

Værelser

3