Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Åbenrå 28, 3. TH., 1124 København K

Åbenrå 28, 3. TH.

3. sal

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:135 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1734

Åbenrå 28, 3. TH.

I et historisk kvarter midt i København K kan I overtage nøglerne til denne nyere og sjældent udbudte penthouselejlighed på 135 veldisponerede kvadratmeter. Her er både en pragtfuld altan og elevator direkte til lejligheden.

Når I træder ud af elevatoren, befinder I jer allerede i boligen, som udnytter rummet her i opgangen optimalt til overskydende opbevaring med tørreplads og arkivskabe. I selve lejligheden betræder I gennemgående trægulve med gulvvarme overalt, og lysindfaldet er formidabelt.

Opholdsmiljøet råder over et lækkert Svane-køkken, hvor de hvide elementer er toppet af en matchende KUMA-bordplade og derudover udstyret med blandt andet en induktionskogezone fra AEG samt en pyrolyseovn. Køkkenet er i åben forbindelse til den hyggelige stue, og omkring det centrerede opholdsrum ligger de tre indretningsvenlige værelser samt det pæne badeværelse med en bruseniche. Den rummelige altan tilgås fra køkkenet.


I bosætter jer på en fantastisk, stille og tryg beliggenhed med kort afstand til alt, som byen har at byde på af caféer, restauranter og vinbarer. S-tog og metro er lige inden for rækkevidde, hvilket ligeledes gør sig gældende for Kongens Have og Rundetårn – fra boligen har I tilmed vue til Hauser Plads, mens parkering foregår under fine forhold med licens til parkeringshuset ved Israels Plads.

I er placeret privat og uden naboer øverst i den flotte ejendom fra 1734, som i 2014 blev totalrenoveret inde såvel som ude, så alt er i topkvalitet, fungerer godt og føles som nyt. Der er dørtelefon, cykelparkering samt kælderrum, og administrationen af ejendommen er yderst velfungerende uden fællespligter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg