The VIPP shelter

The VIPP shelter

THE VIPP SHELTER

Den danske designvirksomhed Vipp har fremstillet et ’plug and play getaway’, der giver dig mulighed for at undslippe det urbane kaos, og nyde stilheden i det all-inclusive Vipp shelter.

Ud fra de samme værdier, der skabte den ikoniske Vipp pedalspand, har virksomheden taget springet og designet dette eksklusive produkt. Det eneste valg, kunden skal tage, er at bestemme, hvor det skal placeres.

Vi har sat Kasper Egelund, CEO og tredje generation i Vipp, stævne og blandt andet spurgt, hvorfor et firma, der kendt for en pedalspand, har lavet et shelter.

”Du kan spørge “hvorfor et shelter?” Men svaret er det samme som til ”hvorfor en sugekop? ”. Det er lysten til at gøre noget bedre og anderledes end det, der allerede eksisterer. Et shelter er selvfølgelig en større investering, men den grundlæggende filosofi bag er den samme som ved alle andre Vipp produkter; at fremstille industrielt design, hvor funktionelle krav definerer formen uanset, om vi laver en spand eller et shelter. Det handler om at have en holdning til de ting, vi udvikler, være tro mod vores historie og filosofi, og kun lave ét produkt i hver kategori. Til gengæld lave det så godt, at du ikke behøver at skifte det ud. Vores produkter, skal være en fornøjelse at bruge hver dag, år ud og år ind. Derudover er Vipp shelter et eksempel på, hvordan vi kan strække vores brand ud i grand scale, uden at gå på kompromis med vores rødder.”

Human battery charger

Idéen til Vipp shelter kom, da Kasper boede i New York. Han drømte ofte om at komme væk fra støjen, larmen og det hektiske liv, men naturen føltes langt væk.

Det var her han kom på løsningen – et moderne shelter. Ikke noget stort 400 m²-projekt, men et 55 m² shelter, der skulle tilbyder et “mindre, men godt” alternativ, hvor kun et køkken, badeværelse og alrum er inkluderet.

Shelteret skulle fungere som en ”human battery charger”, placeret i bjergtagende natur.

Befinder man sig i shelteret, og lader man de store glasvinduer glide til side, er man nærmest i naturen med kun et tag over hovedet. Deraf navnet Vipp shelter.

All Inclusive

Køkken, bad, lamper, daybed, hylder, keramik sugekopper, håndklæder, toiletbørste, stige. Og listen fortsætter.

Alt du ser, er designet af Vipp, og er med i prisen. Vipp shelter leveres fuldt udstyret og giver den totale designoplevelse.

En af visionerne bag projektet har være at tænke det som et produkt, du kan købe online.

Når du køber Vipp shelter, køber du også ind i en designtilgang, hvor der allerede er foretaget valg baseret på en lang erfaring inden for forarbejdning af solide materialer og med et defineret og tidsløst æstetisk formsprog.