Cocoon Maldives

Det første glimt af Cocoon Maldives vil blæse dig omkuld!

På Cocoon Maldives går tiden i stå...

… du skal bare nyde den luksuriøs gæstfrihed, og acceptere at her bliver du uhæmmet forkælet.

Cocoon Maldives er opfyldelsen af en drøm om at skabe et unikt designer-resort, der blander luksus, design, æstetik og gæstfrihed på en usædvanlig smuk tropisk ø – alt for at give gæsterne den ultimative ferieoplevelse. Resortet ligger i en azurblå lagune, midt i den den frodige grønne vegetation med krystalhvide sandstrande.

Du ankommer til resortet efter kun 30 minutter med vandfly fra Ibrahim Nasir International Airport. Beliggende på øen Ookolhufinolhu, vil det første glimt af Cocoon helt sikkert imponere dig, set oppefra, flydende i det azurblå hav.

De tre restauranter serveres med for enhver smag, og du introduceres for spændende mad fra hele verden, lækker nyfanget seafood og saftige grillede bøffer. To barer, dykkercenter, spa, en lounge, bibliotek, fitnesscenter og børneklub.

Resortet rummer 150 villaer og suiter på stranden eller opført på pæle i lagunen. Villaerne er designet til afslapning til den tidløse
ferie. Strandterrasserne har udsigt over det fantastiske krystalklare hav, mens din private have er det ideelle spot til solfyldte dage i liggestole, swimmingpool og en kold dusch i de udendørs brusere. Hver villa og suite har aircondition, fladskærms-tv, badeværelse med badekar og badekåber, hjemmesko, gratis toiletartikler og hårtørrer. Her er endvidere gratis WiFi på hele resortet.

Af boformer kan du vælge imellem:

50 Beach Villaer 50 m2
5 Family Beach Villaer 100 m2
25 Beach Suiter 70 m2
5 Beach Suiter med pool 70 m2
40 Lagoon Villaer 65 m2
20 Lagoon Suiter 70 m2
Cocoon Beach suite 2 bedroom 300 m2
og 1 Lagoon Suite med pool.

Cocoons har et dedikeret team der døgnet rundt sikrer en sublim service for at opfylde alle gæsters behov og ønsker. De forstår, når du har brug for dem og er dygtige til at arrangere mindeværdige eventyr, arrangere vandsport som windsurfing, dykning og snorkling – Lhaviyani Atoll har nogle fantastiske koralrev, til at udforske livet under havoverfladen. Hvis ferien står på romantik, slår intet en intim “stearinlys-middag“ på stranden lige under stjernerne i lagunen – måske efter en forfriskende dag, med oplivende behandlinger i Spa Cocoon.

En rejse med Voya Travel til Cocoon Maldives, er en ferie med luksus, til en overkommelig pris. Kontakt os for at høre mere, vi har pladser hele året rundt, og gode familietilbud.