Upsalagade 20B, 4. tv., 2100 København Ø

Herreskabet genskabt i herreskabet...

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:132 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1898
  • Energimærke:
    B

Herreskabet genskabt i herreskabet...

Er der en lillebitte lyd i stuen, ja, så må det være den berømte knappenål, der rammer gulvet. Så stille er der i Upsalagade. Som 2 sideveje til Stockholmsgade omfavner den de fleste af de svenske vejnavne i stockholmsgadekvarteret. Smuk og grøn er gaden, måske én af smukkeste i København. Øster Anlæg med elegante Hirschsprungske Samling og Statens Museum for Kunst ligger for enden af vejen, eller vejene, for Upsalagade både begynder og ender i Stockholmgade. Med sprudlende Østre Farimagsgade lige om hjørnet er der liv og glade bohemehverdage med den lokale bager, sushi, SuperBrugsen og for kvarteret, en Michelin restaurant selvfølgelig.

I Upsalagade 20B lige over for Holmens Kirkegård står en ejendom fra 1898. Som alle andre lejligheder i kvarteret burde lejlighederne også her have både stuk, høje paneler og træudskæringer, men ejendommen blev i 2018 ombygget fra sjælløs erhverv til sjælfulde, private boliger, hvor nuværende ejere for alvor har genskabt herreskabet i herreskabslejligheden. Ejendommen kombinerer sjælen og charmen fra det klassiske byggeri med komforten i det moderne liv. En lejlighed med stort wow. Fra den smukke, smukke vognport med elevator hele vejen op til lejligheden på 4. sal er alt lækkert, gulve, køkken, bad, planløsning, alt. Lejligheden er født som en 4-værelses lejlighed, hvilket den nemt kan føres tilbage til. At flytte ind her er plug and play og masser af plads på 132 m2 med sol på den sydvendte altan det meste af dagen.

Det er nemt at finde parkering i kvarteret. Lejlighederne er store, så her er færre mennesker til de mange parkeringspladser, der er på gaden. Tak for det. Også tak til Øster Anlæg, som er en af de fredfulde, grønne oaser i byen. Privatskolen Krebs Skole ligger lige om hjørnet, en af de absolut bedste skoler i København. Fra Upsalagade kan alt i København ikke komme tættere på. Metro og Østerport Station ligger lige om hjørnet. Det samme gør de bedste restauranter og trendy butikker, kulturen med gallerierne, Operaen, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset, byens gourmetrestauranter, hyggelige caféer og trendy tøjbutikker. Her er ikke langt til noget, heller ikke hjem efter en tur i byen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Kirsteinsgade 7, 3. th., København Ø

Lejlighed

Kirsteinsgade 7, 3. th., København Ø

Pris

10.995.000 DKK

Ejerudgift

7.990 DKK

Boligareal

135 m2

Værelser

5

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Lejlighed

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Pris

11.900.000 DKK

Ejerudgift

8.189 DKK

Boligareal

123 m2

Værelser

3