Filialer

Roskilde

Det hele, lidt til og meget mere | Ejendomsmægler i Roskilde

De bor i København, kongerne og dronningerne, ja, men de fleste af dem har gennem de sidste 800 år altså foretrukket Roskilde Domkirke som deres sidste hvilested. Kirken er på UNESCO’s Verdensarvsliste, selvfølgelig, men den er også på vores liste over byer, som har det hele, lidt til og meget mere at byde på. Fra den lokale pølsevogn til kirken er Roskilde en fantastisk by, og det er ikke helt tilfældigt, at byen er en af de byer på Sjælland, der har størst tilflytning. Her er alt. Vi er ejendomsmæglere, vi er brobyggere, og vi er din ejendomsmægler i Roskilde. Vi sælger alle boliger, derfor bygger vi broer mellem de byer, hvor kunder i vores netværk gerne vil bo. 

Vi er én, uafhængig forretning med 14 filialer i København & Frederiksberg, Nordsjælland, Nordkysten, Odsherred, Holbæk og Roskilde. Når din bolig præsenteres i vores netværk, præsenteres den ikke bare i en lokal filial lige om hjørnet, men i alle 14 filialer på samme tid for attraktive og købestærke kunder. Derfor kan vi sælge netop DIN bolig i Roskilde og omegn. 

Vi er din ejendomsmægler i Roskilde, og der findes næppe en krog i byen, vi ikke kender. Som din ejendomsmægler i Roskilde er vi med til at realisere dine boligdrømme, uanset om du skal købe eller sælge. Kig ind, døren er åben, det er det, vi er her for. 

Åbningstider

Mandag - torsdag

9-17

Fredag

9-16

Søndag

Åbent efter aftale

Adresse

Skomagergade 25

4000 Roskilde

Teamet

Elliot Winther
Elliot Winther

Filialchef Roskilde
Ejendomsmægler MDE

Kevin Sparwath Nielsen
Kevin Sparwath Nielsen

Salg & vurdering

Camilla Christensen
Camilla Christensen

Marketing